Vinyes-Mercader volen anar de vacances encapçalant el campionat.

El Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra arriba al seu equador amb la disputa del Rallye de terra de Salamanca. Joan Vinyes-Jordi Mercader al volant del seu Subaru Impreza estaran entre els protagonistes de la prova que tindrà amb centre neuràlgic la localitat de Guijuelo. Serà la quart rallye d’un campionat que de moment domina el pilot andorrà que a més és l’únic dels participants que ha aconseguit pujar dues vegades al podi en les tres carreres precedents.

Els membres del RACE han traçat per al retorn del seu campionat a Salamanca, un rallye en el que hi ha pràcticament els mateixos kms., d’enllaç que de velocitat. En total són 5 les especials que formen part del recorregut, que s’hauran de superar dues vegades cadascuna, amb un total de 83,10 kms., cronometrats que sumats als 106,91 kms., d’enllaç totalitzen 190,81 kms. Segons la informació que ha transcendit de la organització, les pistes per on es disputarà el rallye són de terra compactada, intercalant zones molt ràpides amb altres més tècniques.

Per a Vinyes aquests ral·lis tan curts i compactes són complicats, normalment en les probes del nacional de terra espanyol és complicat solucionar qualsevol incidència entre tram i tram. A més en aquests ral·lis en els que els enllaços són tan curts, si succeeix qualsevol imprevist, és molt difícil reaccionar sense perdre un temps que després és impossible recuperar, de totes maneres el problema és el mateix per a tots i en aquests casos la sort pot jugar un paper decisiu. Malgrat tot, el pilot andorrà que afronta la prova com a líder provisional del campionat, espera seguir sumant punts en el rallye de Guijuelo, hem preparat la prova a consciència i espero que el Subaru funcioni sense problemes en les pistes de Guijuelo, com de costum intentarem provar el cotxe sobre el terreny per adaptar-lo al màxim a la terra de l’escenari de la competició. Estic convençut que la igualtat tornarà a ser la nota predominant.

Durant la jornada de divendres (dia 9) de portaran a terme els reconeixements de les especials i a partir de les 20h00 se celebrarà la cerimònia de sortida en la Plaza Mayor de Guijuelo. A les 9h00 de dissabte es donarà la sortida al primer participant, el final del rallye està previst a partir de les 18h41 del mateix dia.

Servei de premsa

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF