Marcel Albós a per totes a l’Enduro de Pontecaldelas.

Marcel Albós (Honda 450 4T) afronta la cursa gallega del Campionat d’Espanya de l’especialitat amb l’objectiu de confirmar el seu liderat, de moment compartit amb Alejandro Andreu, a la categoria Senior B 4T. El pilot andorrà confia en la duresa habitual que acostuma a tenir la cursa que organitza el Moto Club Sprint de Pontevedra per seguir estant en el podi i acumular uns punts molt importants a la classificació provisional de l’esmentat campionat.

La cursa de Pontecaldelas es de les denominades d’enduro d’abans, es a dir res de pistes rapides, controls ajustats, ..., es cert, com he comentat en varies ocasions, prefereixo els recorreguts tècnics en els que cal habilitat per superar els obstacles que et vas trobant. Amb tot, aquets traçats també poden donar un ensurt en forma de caiguda, això ho he viscut en primera persona. Espero que plogui que no hi hagi pols i que, tal com es comenta, els camins del rallye siguin estrets i per mig de bosc. Tenint en conte les condicions favorables, al menys a priori, de l’enduro gallec, Albós farà el possible per distanciar-se dels seus rivals directes a la provisional de campionat, si que tinc ganes d’estar sobre el terreny i de confirmar tot el que se està comentant del recorregut de la cursa, llavors i en funció de com vagi la cosa després de la primera volta al traçat ... de tota manera no penso obsessionar-me amb el triomf, el campionat es un dels mes igualats que he disputat mai i un lloc capdavanter també pot ser molt positiu pensant amb el final de temporada.

L’Enduro de Pontecaldelas s’iniciarà a les 8h00 del proper diumenge, dia 4 de juny, en el podi situat a la Alameda de la localitat gallega de a província de Pontevedra. Els pilots de la categoria Senior B tindran que completar tres voltes a un recorregut d’uns 50 kms., en el que hi hauran situades les tres especials cronometrades.

La classificació provisional just a meitat del Campionat es la següent:
1.- Alejandro Andreu i Marcel Albós, 57 punts, 3.- Raul Oliveros, 56 p., 4.- Bienvenido Sanchez, 48 p., 5.- Melchor Faja, 45.

Servei de premsa.

 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF