Triomf de Marcel Albós a l’Enduro de Pontecaldelas.
Esteve Tor i Carles Iscla completen una espectacular jornada per els pilots andorrans.

Després de estar molts a prop en les últimes curses, per fi Marcel Albós (Honda 450 4T) ha aconseguit el seu primer triomf en el Campionat d’Espanya de Enduro 2006. El pilot andorrà va ser el millor de la categoria Senior B 4T a l’enduro de Pontecaldelas i d’aquesta manera consolida el seu primer lloc a la classificació provisional de l’esmentat campionat. Esteve Tor (Honda 450 4T) tercer classificat a la mateixa categoria i Carles Iscla (Yamaha 450 4T) guanyador de la categoria Senior C 4T, van arrodonir una excel·lent cursa pels pilots d’Andorra que van fer el llarg desplaçament fins a la localitat gallega que dona el nom a la quarta prova del Nacional espanyol d’Enduro.

Tal i com s’esperava la cursa organitzada pel Moto Club Sprint de Vigo va ser dura, tan sols i va faltà l’habitual pluja que normalment acompanya als participants a la cursa de Pontecaldelas, aquest any no hi hagut pluja, però hem tingut una calor angoixant i molta pols, jo casi prefereixo la pluja. Comentava Albós just després de baixar del podi, a continuació valorava així el seu primer lloc, crec que ja em tocava guanyar, he plantejat una cursa pot ser una mica conservadora degut a que les especials tenien molts paranys en el que era fàcil anar per terra. Després de l’experiència de l’any passat, el mes important al principi era assegurar la classificació, per passar obertament a l’atac caldria veure com estava la cosa a la recta final de la prova. Tot ha sortit bé i estic molt satisfet del resultat.
Cal dir que la satisfacció per la cursa i pel resultat assolit era evident en tota l’expedició andorrana que es va desplaçar a Pontevedra, també estaven d’acord en la duresa del traçat, en aquest cas les previsions es van complir gairebé al cent per cent en que fa referència a la duresa de les especials i del rallye. Especials molt llargues i amb llocs que semblaven zones de trial. Controls horaris, sobre tot un d’ells, molt ajustats, en el que calia anar molt ràpid i tot i així sobrava un parell de minuts per no penalitzar. A pesar de tot aquestes son les proves en les que nosaltres tenim mes possibilitats de estar entre els millors.

Després de la cursa de Pontecaldelas s’obre un parèntesis en el Campionat d’Espanya d’Enduro que s’allargarà fins al primer cap de setmana d’octubre (dies 7 i 8), en el que es disputarà l’Enduro de Salamanca a la localitat de Bejar.

Servei de premsa.

En el moment d’enviar la present nota les classificacions encara no s’han publicat de manera oficial ni per part del M.C., organitzador i per la Federació. Les dades esmentades son amb les que es va dur a terme el lliurament de premis de la cursa.