Per a Llovera, Un podi la millor manera d’iniciar les vacances.

Després d’ocupar la quarta posició en les últimes proves, Albert Llovera-Lucas Cruz (Fiat Stilo Abarth 1.8) lluitaran en el Rallye de terra de Salamanca, quarta prova el Campionat d’Espanya de l’especialitat, per aconseguir el primer podi de la temporada i així completar un excel·lent inici de campionat. Per primera vegada el pilot andorrà ha aconseguit puntuar a totes els ral·lis disputats a la categoria de 2RM.

El pilot andorrà no ho tindrà fàcil en Guijuelo, la prova es presenta ràpida encara que també es comenta que hi ha algunes zones tècniques, hem estat treballant en el motor del Stilo, però és cert que no tenim un dels cotxes més ràpids del campionat. Podem guanyar potència però això ho decidirem després d’aquest rallye. Per a Llovera un recorregut tan curt i amb enllaços mínims com la prova de Salamanca no és precisament el que mes li agrada, són proves al sprint, qualsevol incident t’endarrereix en la classificació i el que és pitjor, no hi ha possibilitat de recuperar. Així doncs cal sortir a assegurar i no arriscar fins que sigui molt necessari.

Dèiem que era un ral·li molt curt, no supera els 200 kms., i en les dues passades per les cinc especials es totalitzen 84 kms., de velocitat. La zona d’assistència estarà ubicada en el Nou Centre de Transports de Guijuelo mentre que el parc tancat de Sortida-Arribada es situarà en el Pàrquing del Camp d’Esports de la mateixa localitat.

La cerimònia de sortida es portarà a terme divendres que ve (dia 10) a partir de les 20h00 a la Plaza Mayor de Guijuelo, mentre que sortida real de la prova es farà a les 9h00 del dia següent. L’arribada del primer participant al parc tancat final està prevista a la 19h41 del mateix dissabte.

 

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF