Albert Llovera segueix superant barreres.

Albert Llovera-Lucas Cruz (Fiat Stilo Abarth 1.8) van pujar al podi de la categoria de dues rodes motrius en el I Rallye de terra de Guijuelo, el pilot andorrà sol va poder ser superat pel campió 2005 de l’esmentada categoria, Josep Bruguera, i pel seu company d’equip Miguel G. Mateu.
La gran quantitat d’abandonaments, pràcticament la meitat dels pilots que van prendre la sortida, dóna idea la duresa del traçat en el la gran quantitat de pols i les pedres que apareixien de manera inesperada van causar però d’un ensurt als equips participants.

A l’arribar al parc d’assistència de meitat de rallye, Llovera-Cruz es trobaven en la segona posició de 2RM, els superava només Garcia Mateu, en aquell moment el pilot andorrà es mostrava realista, crec que aguantar el ritme de Bruguera serà molt difícil ja que ho tenim a tan sol 3” darrere nostre. De totes maneres si no hagués començat tan conservador ... Llovera va rebaixar en 16” els temps de la primera passada a la segona per les dues primeres especials. Al final en la cara del pilot andorrà es reflectia l’alegria d’haver aconseguit el seu primer podi en el nacional espanyol de terra, si estic molt satisfet de pujar al meu primer podi en un rallye, però potser estic més content dels temps que hem aconseguit i de la progressió que estem tenint aquesta temporada. Cal ressaltar que el nostre cotxe fins i tot no aquesta a nivell del dels nostres rivals, és a dir és menys potent i a més té però pes a causa dels comandaments especials que em permeten competir sol amb la mans.

Classificació del I Rallye de terra de Guijuelo 2RM:
1.-Bruguera-Paré (Peugeot 206 XS) 55’30.2 , 2.-Garcia Mateu-Ranero (Fiat Stilo) a 0’18.6 , 3.-Llovera-Cruz (Fiat Stilo) 1’02.1 a 2’32.2 , 4.-Zalacain-Costa (Peugeot 206 XS) a 6’25.0 , 5.- Castelos-Espiñeira (Ford KA) a 8’38.9 .
Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2RM:
1.- Josep Bruguera, 89 punts, 2.- Alfonso Navarro, 82 p., 3.- Miguel G. Mateu, 69 p., 4.- Albert Llovera, 62 p., 5.- Alex Sabater, 36 p.

El Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra inicia, a partir de demà, l’atur estival que s’allargarà fins als dies 14, 15 i 16 de Setembre que es disputarà el Rallye de terra de Madrid, prova que una vegada més tindrà dues jornades de competició.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF