Albert Llovera canvia de copilot en el Rallye Ecija-Palma del Rio.

Per segon any consecutiu, Albert Llovera afrontarà la prova andalusa del Campionat d’Espanya de Ral·lis amb la dificultat afegida del canvi de copilot. En l’edició 2005 va ser Lucas Cruz el que va debutar al costat del pilot andorrà, mentre que en aquesta ocasió serà Diego Vallejo el que substituirà a l’esmentat Cruz que ha fitxat per Mitsubishi, per ser el navegant de Nani Roma. Malgrat tot, Llovera segueix pensant que es pot repetir el podi aconseguit en l’última prova disputada en Guijuelo (Salamanca) i amb aquest objectiu afrontarà els Ral·lis Ecija-Palma del Rio que es correran el pròxim cap de setmana (dies 28 i 29 d’Octubre).

De totes maneres fer realitat l’objectiu de Llovera no serà fàcil, seran dos dies de competició en els quals haurà de superar 9 especials cada dia, 5 diferents, que sumen 94,27 i 85,33 kms., cronometrats respectivament. La prova que es desenvoluparà entre les localitats de Ecija (Sevilla) i Palma del Rio (Còrdova), tindrà el seu centre neuràlgic al recinte Firal de Ecija, on estaran situats els parcs tancats de sortida i arribada a més de parc d’assistència. El tram espectacle es disputarà en les instal·lacions del camp de Tir de Malpica de Palma del Rio, mentre que les especials s’han dissenyat entre els dos municipis de les localitats que donen el nom a la prova.

Per Llovera canviar de copilot sempre és un problema malgrat que com reconeix, Diego Vallejo és un copi bregat en mil batalles, Diego està entre els copilots més experimentats d’Espanya, suposo que l’adaptació serà ràpida, però malgrat tot la seva presència al meu costat en principi no pot ser un projecte a llarg termini, ell habitualment corre amb el seu germà i lògicament seguirà així. Hi ha una bona amistat entre nosaltres des de fa anys i estic convençut que les coses sortiran bé. La gran novetat serà sens dubte que mai m’han cantat les notes en castellà ... . Quant a les millores que s’han portat a terme en el Fiat Stilo, en aquest període de temps en el que no hi ha hagut carreres, Llovera destaca, el treball que ha fet l’equip en les suspensions. Les proves que vam fer van resultar molt positives i no hi ha dubte que això ens ajudarà a retallar diferències en referència amb els més ràpids de la categoria.

Així doncs a partir de les 8h00 del pròxim dissabte es començaran a aclarir les incògnites amb les quals Llovera inicia la part final del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra en el que fins a aquest moment ha estat marcat per la gran regularitat que ha mantingut el pilot andorrà al volant del seu Fiat Stilo Abarth 1.8 .

 

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF