Albert Llovera també puja al podi de Ecija.

Albert Llovera, aquesta vegada amb Diego Vallejo, al volant del Fiat Stilo Abarth 1.8 s’ha classificat en tercera posició de la categoria de 2RM, en el 1er., Rallye de Ecija-Palma del Rio. El pilot andorrà ha estat al llarg de tota la jornada entre els millors de la categoria i al final a aconseguit colar-se en el tercer calaix del podi, sens dubte una excel·lent recompensa al gran treball de Llovera-Vallejo durant la primera jornada de competició a Ecija.

Com dèiem el pilot andorrà ha protagonitzat un gran rallye en aquesta primera jornada a la localitat sevillana, Hem sortit a per totes, el Stilo ha funcionat a la perfecció i amb Diego no hi ha hagut cap problema. Hem mantingut una lluita al límit amb Bruguera i el meu company d’equip Mateu. Al final una altra vegada al podi i això és una excel·lent injecció de moral amb vista a la part final del campionat. Llovera es mostra molt satisfet de tal com s’ha desenvolupat la prova encara que, una errada ens ha fet perdre almenys mig minut, ha estat en una chicane artificial que havia en una zona molt recta al final del tram D, he hagut de fer maniobra en fi... aquí pensava que se m’anava el podi del dia, per sort els problemes han estat repartits. Per la seva part Diego Vallejo ha quedat sorprès del nivell de l’Albert, Crec recordar que fa anys vaig estar amb ell, el seu nivell ha millorat molt, va molt ràpid i a la vegada es mostra molt segur. La veritat és que ho estic passant molt bé i a més hem acabat al podi...

Demà a partir de la 7h00, Llovera-Vallejo estaran al podi de sortida del 2o., Rallye Ecija-Palma del Rio amb l’objectiu de tornar a pujar al podi i seguir millorant el seu compte de punts en el Campionat d’Espanya de 2RM, en el que en aquests moments s’ha situat en tercera posició.

Classificació del 1è., Rallye de terra Ecija-Palma del Rio.
1.-Navarro-Gomez (Fiat Stilo Abarth 1.8) 38’31.6 , 2.-Bruguera-Paré (Peugeot 206 XS) a 0’32.3 , 3.-Llovera-Vallejo (Fiat Stilo Abarth 1.8) a 1’31.8 , 4.-Sabater-Amblàs (Peugeot 206) a 2’19.6 , 5.-Domingo-Garduño (SEAT Ibiza 2.0) 3’14.0.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF