Albert Llovera ‘Hem corregut molt’.
El pilot paraplègic andorrà puja al segon calaix del podi de Ecija.

Albert Llovera ha aconseguit en el 2on., Rallye de Ecija-Palma de Rio la seva millor classificació en una prova puntuable per al Campionat d’Espanya de Ral·lis de Terra. Llovera-Vallejo (Fiat Stilo Abarth 1.8) han acabat la dura prova en la segona posició de la categoria de 2RM, a 51” del també pilot de la marca italiana, Alfonso Navarro, que ha repetit triomf en terres andaluses. Després d’aquest resultat Llovera s’apropa a la segona posició de la classificació provisional del campionat, concretament es situa a 7 punts de Josep Bruguera que va arribar com a líder de la categoria a Ecija i ha perdut aquesta posició a favor de Navarro.

Just després de la disputa de l’última especial, Llovera es mostrava eufòric, La veritat és que no m’esperava aconseguir dos podis a Ecija. Soc optimista i vènia disposat a lluitar al màxim. Les modificacions tècniques fetes aquest estiu en el Stilo em feien ser optimista però no fins al nivell que hem arribat. Hem corregut molt però a més en alguns moments hem sacrificat alguns segons per conservar la nostra mecànica. En un terreny tan trencat els cotxes pateixen molt i a més eren dos dies de competició, els nostres mecànics van revisar el cotxe després del primer rallye però no és mateix revisar-lo al parc d’assistència que al taller que és el es fa habitualment després de cada carrera. Ha sortit tot perfecte. Per arrodonir la seva gran actuació, Llovera ha aconseguit el seu primer scratch a la categoria, ha estat a l’única passada que s’ha fet avui pel tram més llarg dels dos ral·lis. Hem superat a Navarro per 4”, és cert que el potser ha anat ha assegurar i nosaltres estàvem en plena lluita pel podi amb Mateu i el campió de l’any passat Bruguera. Ha estat sense dubte una lluita al límit en la que, com deia abans, a més d’anar ràpid es tènia que conservar la mecànica.

Classificació del 2on., Rallye de terra Ecija-Palma del Rio.

1.-Navarro-Gomez (Fiat Stilo Abarth 1.8) 38’31.6 , 2.-Llovera-Vallejo (Fiat Stilo Abarth 1.8) a 0’51.2 , 3.-Manzanilla-Sanchez (Seat Ibiza 1.8 T) a 2’39.6 , 4.-Domingo-Garduño (Seat Ibiza 2.0) a 2’54.1 , 5.-Manzano-Gomez (Subaru Impreza) a 5’38.2.
Classificació del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2RM.
1.-Alfonso Navarro 146 punts, 2.-Josep Bruguera 114 p., 3.-Albert Llovera 107 p., 4.-Miguel Garcia-Mateu 70 p. 5.-Alex Sabater 52 p.,

El tercer cap de setmana de novembre (dies 18 i 19) es tancarà el campionat a Caceres.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF