Abandonament de Vinyes-Mercader en Ecija

Una sortida de pista a la primera especial cronometrada de la tarda, ha obligat a Vinyes-Mercader (Subaru Impreza) ha abandonar el 1è., Rallye Ecija-Palma del Rio, 5a., prova puntuable per al Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra. En el moment de l’abandonament el pilot andorrà era el líder de la prova, mantenint un espectacular duel amb Dani Solá-Xavi Amigó (Mitsubishi Evo IX).

Vinyes va iniciar el rallye molt fort, aconseguint distanciar de manera clara als seus rivals a la primera especial disputada, situant-se al capdavant de la classificació del rallye. En la segona especial Solà fou més ràpid encara que Vinyes va cedir només 2”. Aquestes van ser les úniques especials disputades ja que les dues passades pel tram A van ser anul·lades degut a la gran quantitat de fang que hi havia en les pistes per on transcorria l’especial.

La continuació va ser nefasta per al pilot andorrà, a la part final de la tercera cronometrada del dia, una zona molt ràpida, es va produir la sortida de pista que va deixar fora de carrera a Vinyes-Mercader.
Així doncs el cap de setmana andalús del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra ha acabat del pitjor manera per als interessos de Vinyes, pel que fa a les conseqüències que aquests dos abandonaments poden tenir amb vista a la classificació final del campionat esmentat.

 

Servei de premsa


 
 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF