Albert Llovera-Josep Moreno un tàndem inèdit per al Rallye Càceres.

El pròxim cap de setmana, dies 18 i 19, es disputaran a Càceres les últimes proves del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2006. La coincidència de dates amb un prova del calendari regional gallec ha provocat que Diego Vallejo no pugui seguir al costat de Llovera, en aquesta ocasió Josep Moreno serà el que acompanyarà al pilot andorrà en l’habitacle del Fiat Stilo Abarth 1.8 .
El recorregut de les últimes proves del campionat organitzat pel RACE i Octagon Esedos tindran només 4 especials a cadascun dels ral·lis. En les dues jornades el tram espectacle es disputarà al final del dia mentre que per les altres tres es passarà dues vegades en les seccions matinals i una de les especials es repetirà a la tarda. En total 8 especials en cada prova que sumaran 86,34 kms., i 75,25 kms., cronometrats, respectivament.

Llovera ha iniciat el desplaçament a Càceres amb ganes de repetir els èxits de les proves precedents, progressar representaria guanyar i això no és fàcil, els rivals van molt ràpids i cal tenir en compte que Navarro i Bruguera estan lluitant pel campionat. De totes maneres estic convençut que estarem a prop per aprofitar qualsevol oportunitat que es pugui presentar. El pilot andorrà pensa que més de temps entre prova i prova li hagués beneficiat, a nosaltres sí i crec que a la majoria. En el nostre cas el motor del Stilo està una mica cansat però no hi ha una altra solució que competir amb el mateix al no tenir temps material de fer el canvi amb plenes garanties. Així doncs, hem decidit fer una revisió a fons de tot el que està muntat i no fer cap modificació amb vista a la prova que tanca el campionat.

Com és habitual a la capital extremenya, la major part de l’activitat del Rallye se centrarà en el seu Recinte Firal. Precisament al podi allà instal·lat s’iniciaran les dues jornades de competició, concretament a les 8h00 de dissabte i a la 8h30 de diumenge. En els dos casos el lliurament de premis final està previst a les 18h00.

Classificació del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2RM.
1.-Alfonso Navarro 146 punts, 2.-Josep Bruguera 114 p., 3.-Albert Llovera 107 p., 4.-Miguel Garcia-Mateu 70 p. 5.-Alex Sabater 52 p.,

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF