Albert Llovera s’assegura el tercer lloc del Campeonato d’Espanya de 2RM.

Albert Llovera-Josep Moreno (Fiat Stilo Abarth 1.8) van completar el I Rallye de Càceres en la sisena posició de la classificació final de la categoria de 2 rodes motrius. És un bon lloc si tenim en compte que els seus rivals directes en al campeonato no van poder amb la duresa de la prova extremenya, però al pilot andorrà se sap a poc, sense una enganxada en el fang, en el segon pas del tram B, hagués tingut opcions molt clares de lluitar pel triomf... Amb aquest resultat el pilot andorrà s’assegura la tercera posició de 2RM i demà lluitarà pel sots-campionat.

En la línia de la present temporada, Llovera ha fet una carrera molt regular en aquesta ocasió en unes condicions molt complicades tant de climatologia com de recorregut, ha estat un rallye dur, ens hem trobat amb neutralitzacions, degut a les sortides de pista, i això sempre complica l’agafar el ritme de competició. De totes manera hem fet un scratch en el penúltim tram i hem estat entre els millors en pràcticament totes les especials, llàstima de la sortida... . El pilot andorrà es refereix a l’enganxada en el fang que li ha costat la pèrdua de gairebé 5’. Per a la prova de demà la lluita amb Josep Bruguera per al sots-campionat serà un dels punts d’interès de la prova, per a nosaltres el tenir la tercera posició assegurada ens dóna tranquil·litat,. Sortirem pràcticament empatats amb Bruguera, encara que nosaltres hem de descomptar un resultat. Crec que si podem mantenir el ritme d’avui li donarem molta guerra al campió de l’any passat.

L’II Rallye de terra de Càceres s’iniciarà demà, dia 19, a les 8h00 des del podi situat al recinte Firal.

Classificació del I Rallye de Càceres:

1.-Sevilla-Ferrero (Peugeot 206 XS) 56’57.8 2.-Manzanilla-Sanchez (Seat Ibiza 1.8) a 0’55.1 3.-Navarro-Gomez a 1’55.8 4.-Castelos-Espiñeira a 3’42.5 .........6.-Llovera-Moreno a 4’07.6

Classificació del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2RM.
1.-Alfonso Navarro 166 punts, 2.-Josep Bruguera 114 p., 3.-Albert Llovera 113 p., 4.-Miguel Garcia-Mateu 70 p. 5.-Alex Sabater 52 p.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF