La temporada de Llovera es pot catalogar d’excel·lent
Tot i l’abandonament en el II Rallye de terra de Càceres


Albert Llovera-Josep Moreno s’han vist obligats a abandonar el II Rallye de terra de Càceres després de que el motor del seu Fiat Stilo Abarth 1.8 es trenques tot just prendre la sortida. Així doncs Llovera no va poder lluitar per el sots-campionat d’Espanya de Rallyes de terra de 2RM. Cal dir que una vegada acabat el I Rallye de terra de Càceres durant, una hora i escaig, el pilot andorrà estava situat a la posició esmentada de campionat després d’assolir el cinquè lloc a la cursa. La decisió dels comissaris esportius d’escoltar la reclamació de Alfonso Navarro i tirar enrera una penalització a aquest pilot, va deixar a Llovera en el sisè lloc de la cursa i 6 punts menys a la classificació provisional del campionat de 2RM.
Això no hauria tingut mes importància si a la cursa disputada avui no s’haguessin produït els abandonaments de Llovera i Bruguera, amb la qual cosa la classificació del campionat d’ahir no ha tingut modificacions,

A pesar de tot Llovera es mostrava molt satisfet amb el tercer lloc del campionat, es un resultat que hauria signat a principi de temporada. Amb tot si que es cert que el sots - campionat s’ha escapat per molt poc. La discissió que van prendre ahir els comissaris esportius no la vaig seguir d’a prop perquè no m’afectava directament, però .... Amb tot el pilot andorrà també reconeix que ahir van tenir força sort, de la manera que en anat les coses avui, crec que ahir vam acabar de casualitat, érem conscients que tocava un canvi de motor una vegada acabada la cursa de Ecija, tal com vaig comentar no hi havia temps de fer tot el proces i vam decidir que ens la jugàvem amb el que teníem i la cosa no ha sortit del tot malament.

En el titular hem catalogat la temporada de d’excel·lent i no mereix el qualificatiu solament per els resultat assolits en el decurs de l’any, el que mes a sorprès als rivals es la gran progressió que ha tingut el pilot andorrà que a mes s’ha trobat amb el handicap de tenir fins a quatre copis diferents en el decurs de la temporada. Per arrodonir una de les millors temporades de la seva carrera esportiva a Llovera tan sols li ha faltat un triomf en una de les curses. L’any que ve seguirà insistint.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF