Joan Vinyes, Al menys ho hem intentat.

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Subaru Impreza) tampoc van tenir la sort de la seva part a Càceres, el trencament del motor al final de la 4a., especial del dia, segona passada per l’especial A, els va obligar a abandonar en el I Rallye de terra de Càceres. En el moment de l’abandonament Vinyes estava situat en la tercera posició a 1’ de Dani Solà-Xavi Amigó, que al final serien els triomfadors de la prova.

Un Vinyes, molt decebut, comentava d’aquesta manera el seu abandonament, ha estat en l’últim quilòmetre del primer tram del segon bucle, he notat que alguna cosa fallava, hem pogut acabar l’especial però el motor a explotat i allà s’ha acabat el rallye i tota opció de lluitar pel campionat. El problema ha pogut ser conseqüència del pas d’un riu, tram B, que el cotxe a punt ha estat de parar-se ??? . Tot i ser conscient que el campionat estava molt complicat, el pilot andorrà volia lluitar fins al final, sobretot per l’esforç que han fet els nostres tècnics perquè pogués sortir en aquest rallye, hi ha hagut moments que semblava que s’havia acabat tot però mai ens vam donar per vençuts. M’hagués agradat almenys poder completar els dos ral·lis, en fi ...

Cap esmentar que la prova ha estat marcada per una climatologia completament adversa, pluja, vent, fred, ... i unes pistes en les quals perdre la traçada a vegades era determinant ja que als costats havia grans bassals d’aigua i fang en els quals era molt fàcil quedar-se enganxat.

 

Servei de premsa


 
 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF