Joan Vinyes es re-troba amb l’asfalt a La Vila Joiosa.

Després de nou mesos sense competir sobre asfalt, Joan Vinyes ja està en aquests moments a l’escenari del 16 Rallye La Vila Joiosa Trofeu Mediterrània-Costa Blanca, portant a terme les jornades de reconeixement de la prova alacantina, que una temporada més, representa el punt de partida del Campionat d’Espanya de l’especialitat. Vinyes disputarà el seu primer rallye sobre asfalt amb Jordi Mercader com copilot i també debutarà al volant d’un Renault Clio S1600.

El recorregut total de la prova és de 537 kms., dels quals 195 kms., són de velocitat. El total d’especials diferents és de set, Guadalest-Callosa (8,391 kms.), Benissa (21,591 kms.), Coll de Rates (17,829 kms.), Finestrat (8,771 kms.), Port de Confrides (20,399 kms.), Rebolcat (18,764 kms.), i el tram estrella de la prova Benifato-Relleu (42,872 kms.). Les tres primeres especials formen el bucle matinal que es disputarà dues vegades, mentre que les restants es disputaran a la tarda, les tres últimes només una vegada.

El pilot andorrà no s’ha cansat de repetir que, en principi, el Rallye La Vila Joiosa és l’única prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2006 en la que participarà, està molt motivat i amb ganes d’agrair amb un bon resultat la confiança que han dipositat en ell, després del test de la setmana passada en el qual vam tenir ocasió provar el Clio amb diferents reglatges, estic molt animat i confio en completar un bon rallye. No tinc un objectiu a priori, a mesura que es desenvolupi la prova i de la manera que em trobi anirem prenent decisions en quant a l’estratègia a seguir. Les dificultats del recorregut del Rallye La Vila Joiosa són ben conegudes per Vinyes, amb tota seguretat una vegada més tindrem en la climatologia una dificultat afegida, la boira, la pluja ... són habituals en les ràpides especials de la prova alacantina, A més tancar la prova amb una especial de 42 kms., sempre és una loteria, en més d’una ocasió el rallye s’ha decidit en l’última especial que en aquest rallye acostuma a tenir mes o menys aquesta longitud.

El 16 Rallye La Vila Joiosa s’iniciarà a les 7h00 de pròxim dissabte, dia 11, en el podi situat al passeig Marítim de la localitat que dóna el nom a la prova. En el decurs de la jornada de divendres els pilots, que s’hagin inscrit, provaran a partir de les 9h00 els seus vehicles en el shakedown, mentre que a partir de les 15h00 es portaran a terme les verificacions administratives i tècniques.
L’entrada del primer vehicle al parc tancat final està prevista el mateix dia 11 a partir de les 21h00.

 

Servei de premsa

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF