Albert Llovera estarà en el podi del Rallye Catalunya-Costa Daurada.

No ha estat fàcil, però al final Albert Llovera ha aconseguit el seu objectiu i disputarà, els pròxims dies 24, 25 i 26 de març, el Rallye Catalunya-Costa Daurada, quarta prova del Campionat de Món de Rallyes i primera de l’any que es disputa sobre asfalt. L’ajuda del RACC i Rallyart-Mitsubishi ha estat decisiva perquè Llovera-Cruz (Mitsubishi Lancer Evo VIII) estiguin a partir de les 6h45 del pròxim dia 24 en el podi de sortida de la prova del mundial que es corra per terres catalanes. Tot un reconeixement per l’espectacular actuació que va tenir Albert Llovera en el Rallye de Finlàndia 2005.

Per al pilot andorrà serà la seva tercera participació en el rallye del mundial que es disputa a Catalunya, de tota manera en aquesta ocasió la situació és molt diferent, en el meu debut en el Catalunya (2001) i en la següent temporada, vaig córrer la prova al volant d’un Fiat Punt S1600 disputant el Mundial Junior de l’especialitat. Aquesta vegada serà la meva primera participació al volant d’un Mitsubishi Grup N en una prova d’asfalt. L’any passat amb el Mitsu a Finlàndia tot es va desenvolupar a la perfecció espero, com a mínim, repetir aquella actuació en el Catalunya 2006 . La posta a punt del vehicle en les instal·lacions de PCR Sport fa dies que va començar, però no ha estat fins a avui (dia 14) que Llovera s’ha assegut al volant i ha fet els primers quilòmetres en un tram tancat al tràfic, el tram de Capsacosta ha estat l’escenari escollit i hem treballat durant bona part de la jornada en l’apartat de frens. Em costa molt parar el cotxe, ja em passava sobre terra, i si tenim en compte que sobre asfalt es va més ràpid ... hem provat diverses solucions i creo que la millora ha estat considerable, També hem provat diferents reglatges de suspensions i la nova caixa de canvi de velocitats.

Llovera-Cruz començaran els reconeixements del Rallye de Catalunya dimarts que ve, seran tres jornades molt dures sobretot per al pilot andorrà, ja que la majoria de les especials són noves per a ell, el dijous (dia 23) disputarà el shakedown, o el que és el mateix l’últim test amb el vehicle amb el que competirà i a partir del de les 6h45 de l’endemà arribarà l’hora de la veritat amb l’inici de la competició. En aquests moments Llovera tampoc descarta fer un altra jornada de proves al volant del Mitsubishi abans de l’inici dels reconeixements

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF