Llovera-Cruz segueixen lluitant en el Rallye de Catalunya.

Albert Llovera ha acabat la segona etapa del Rallye de Catalunya amb la moral molt reforçada, el pilot andorrà segueix lluitant per a estar entre els millors del Grup N, al final d’aquesta jornada es troba en la 10a., posició de l’esmentada categoria (41a., scratch) a 10’ i escaig del líder, que segueix sent l’equip suec Svenlund-Nilsson (Subaru Impreza). Llovera, a pesar dels problemes de frens, segueix endavant amb el seu objectiu en aquesta prova, que no es altra que rodar el màxim de quilòmetres possible al volant del seu Mitsubishi Lancer Evo VIII.
Un dia més la temperatura en l’escenari de rallye ha estat primaveral i en aquesta ocasió sense vent.

Llovera-Cruz han començat la jornada amb força, en la primera cronometrada del dia (Duesaigües) han aconseguit el cinquè millor temps i a més han estat el tercer Mitsubishi classificat . Les coses s’han complicat en les dues següents (Vilaplana, Margalef-El Palmell’d Ebre), la primera amb unes baixades molt llargues en les quals el bon funcionament dels frens és indispensable, mentre que en l’última un trompo ha estat el motiu del seu retard fins a la 16a., posició de l’especial. El segon bucle ha estat molt mes regular, han repetit la 5a., posició a Duesaigües, mentre que a les dues restants han aconseguit el sisè lloc, millorant de manera considerable els registres assolits en la passada anterior.

Aixì doncs podem afirmar que aquesta etapa ha començat bé i ha acabat molt millor, Llovera explica el motiu, tenim clar que en els trams en que els frens no són determinants aconseguim bons registres, llavors hem estudiat la manera de millorar en les altres especials. Hem decidit sortir a disputar el segon bucle de manera menys agressiva per a conservar els frens i el resultat ha estat molt positiu, els temps aconseguits ho diuen clarament. Hem anat de menys a més i sembla que hem trobat una solució fins que arribin els nous discos. El rostre del pilot mostrava clarament que estava molt satisfet de tal i com s’ha desenvolupat, sobretot, la part final de la jornada i afegia, també vull destacar que a mesura que avança el rallye em trobo molt millor al volant del Mitsubishi, aprofito millor el potencial del cotxe i en referència als frens intentaré messurar millor la pressió que faig amb les mans per a no castigar-los tant. Veig a l’equip que està satisfet amb els registres que estem fent i això també ajuda a seguir treballant per a millorar.

Loeb-Elena (Citroën Xsara WRC) segueixen manan amb autoritat el 42 Rallye de Catalunya, Sordo-Martí (Citroën Xsara WRC) segueixen en segona posició ara a’0 34.4, mentre que Bengue-Escudero (Peugeot 307 WRC) a’2 25.4 completan el podi.

La última etapa del Catalunya 2006 té solament dos trams de velocitat (El Lloar-La Figuera 22,43 kms., i Pratdip 26,48 kms.) que es disputaran dues vegades cadascuna. En total 97,82 kms., cronometrados i 365,95 kms., en total.

Servei de premsa

 

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF