Un problema electrònic deixa a Vinyes fora del Rias.

Joan Vinyes-Jordi Mercader es van quedar a 1 km., de l’arribada de la primera especial (As Neves) del 42 Rallye Rias Baixàs, quarta prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt. El Renault Clio S/1600 es va parar de manera inesperada, tot fa pensar que el motiu de l’avaria va ser un problema electrònic en el seu motor.

Ha estat una llàstima perquè els problemes de falta de potència que van sorgir en el shakedown semblaven solucionats i crec que el ritme en aquest inici del rallye era molt bo, es lamentava Vinyes just a l’arribar al parc d’assistència. Així doncs el pilot andorrà no va poder complir el seu objectiu a Vigo, que no era un altre que fer quilòmetres al volant del Clio S/1600, no hi ha dubte que per a nosaltres és important mantenir el ritme de competició sobre asfalt i aquesta era una bona oportunitat.

Una vegada consumat l’abandonament Vinyes-Mercader ja es centren en el seu pròxim compromís, el Rallye de terra Salamanca, que disputaran dissabte que ve (dia 10) al volant del Subaru Impreza.

 

Servei de premsa


 
 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF