Joan Vinyes competirà altra vegada en GT’s.

L’any passat Joan Vinyes no va poder participar en el Campionat d’Espanya de Turismes a causa de la coincidència de dates en els calendaris dels diferents campionats en els quals competia. En la present temporada el pilot andorrà tornarà als circuits al volant d’un Seat Cupra de la categoria GTA, compartint volant amb Ginés Vivancos. La tornada de Vinyes als circuits es portarà a terme el pròxim cap de setmana, dies 1 i 2 d’abril, en el Autodromo de Monza (Itàlia), disputant la primera prova de International GT Open, un campionat que celebrarà la seva primera edició en el 2006.

L’objectiu de Vinyes, tant en el International GT Open com en el Campionat d’Espanya de GT’s serà ajudar al seu company Vivancos a aconseguir els títols esmentats, a priori el pilot andorrà no disputarà totes la proves del campionat, dels 12 circuits en els quals es competeix (2 carreres en cadascun) en principi solament participaré en 5, la resta els correrà Jordi Gené que és el company d’equip habitual de Ginés (Vivancos). Així doncs el títol no és possible però m’esforçaré al màxim perquè Ginés lluiti pels dos títols que disputarem. Cal recordar que aquestes carreres les disputen, mes o menys, al 50% els dos pilots de l’equip i per tant el resultat final val per a ambdós. De tota manera sembla que la prova de Monza es presenta amb molts dubtes, és cert que no hem pogut fer cap test amb el cotxe i per tant en la pista italiana partirem de zero, serà la primera prova de la temporada i aprofitarem tot el temps que tinguem de pista per a treballar en la posada a punt del Seat. De totes maneres per les notícies que tinc crec que aquesta situació és bastant generalitzada entre la majoria dels rivals i per tant l’important és estar present i aprofitar l’oportunitat, si es presenta, d’estar entre els millors.

El calendari previst per a Joan Vinyes en el International GT Open és de tres meetings, 1 i 2 d’abril Monza (Itàlia), 29 i 30 d’abril Magny Cours (França), 23 i 24 de Setembre Istanbul (Turquia).
Del Campionat d’Espanya de GT’s, disputarà les proves del Jarama (Madrid) els dies 20 i 21 de maig i les de la Torrecica (Albacete) els dies 2 i 3 de Setembre.

Vivancos-Vinyes iniciaran la seva participació, al volant del Seat Cupra, en el circuit de Monza divendres que ve (dia 31) amb la disputa de les dues mànegues de 45’ d’entrenaments lliures. En la jornada següent correran les dues de qualificació de 30’ (una cada pilot), amb els millors temps de cada participant es formaran les graelles de sortida. El mateix dissabte a partir de les 17h00 es disputarà la primera de les carreres, mentre que la sortida de la segona es donarà el diumenge (dia 2) a partir de les 12h00. Les curses seran de 1 hora o 200 kms., com a màxim i amb sortida llançada.

Servei de premsa

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF