Per a Vinyes, a Monza posar el cotxe a punt era la prioritat.

Joan Vinyes i Ginés Vivancos han viscut un fi de setmana de competició totalment atípic, per una vegada les diferents classificacions no tenien cap importància, i fer el primer test al Seat Cupra del equip Sun Red era la prioritat, aquest objectiu el van assolir. En l’aspecte esportiu el meeting s’ha saldat amb un 17è., lloc a la primera cursa, mentre que a la segona un toc entre Vivancos amb un rival els va obligar a abandonar abans de cloure el primer relleu.

Las manegues d’entrenaments oficials es van iniciar malament per l’equip de Vivancos-Vinyes. A la primera tan sols van poder donar una volta cada pilot tenint que entrar al box sense completar-la (problemes amb la direcció). A la segona, les cosses van anar una mica millor, en el interval entre una i altre es va solucionar el problema esmentat i al menys Vivancos va poder donar cinc voltes seguides abans de finalitzar la tanda.
A les series oficials la mecànica del Seat Cupra va seguir millorant, Vinyes va poder donar 11 voltes (65 kms.,) i Vivancos 9 (55 kms.,), es a dir van aprofitar els 30’ per rodar deixant de costat el assolir un bon temps a les graelles de sortida de les curses. Així doncs els temps van ser el menys positiu de les series, 1’57.476 pel pilot andorrà, mentre que Vivancos va parar el crono en 2’01.946. Amb aquets registres, Vinyes va sortir des de la 8a., línia a la primera cursa i Vivancos des de la 11a., a la segona.

A les curses pocs canvis. La primera es va disputar sota la pluja i per tant amb l’asfalt mullat. Vinyes va fer una bona sortida i es va situar a prop dels deu primers, però a partir de la tercera volta el cotxe marxava molt del darrera (problemes amb una ròtula d’una roda del darrera) i primer Vinyes i després Vivancos prou van fer amb aguantar el cotxe a la pista fins al final. La segona cursa no la van poder acabar. Vivancos després d’un toc lateral amb un rival es va quedar fora de la pista a la variant Ascari, Vinyes ni tan sols es va poder asseure al volant del Cupra

Vinyes va iniciar el desplaçament cap l’Autodromo de Monza amb les idees molt clares, una setmana abans de la cursa va arribar el xassís del Seat Cupra a les instal·lacions de l’equip, es tenia que fer tot el muntatge i per un moment vaig pensar que no participaríem a la primera cursa. Els tècnics van fer un gran esforç i van muntar el cotxe en un temps record, el que va ser del tot impossible va ser provar-lo abans d’iniciar el desplaçament a Monza. Solament un situació fora del normal hauria fet canviar el pensament conservador de Vinyes a les curses, crec que ni així. Va’m sortir sense cap intenció de disputar les curses, inclús vaig guanyar algunes posicions, durant algunes voltes vaig intentar seguir el ritme dels que estaven davant meu però em costava molt i vaig decidir que el millor era no arriscar. La situació es va complicar quan a partir de la tercera volta em costava molt mantenir el cotxe sobre la pista, marxava molt del darrera, van ser moments molt complicats perquè no sabia exactament quin era el problema, Per una vegada no he pogut ser agressiu, estic convençut que en properes cures les coses aniran molt diferent.

Abans de la següent cursa a Magny Cours (França) l’últim cap de setmana d’Abril, Vivancos-Vinyes conjuntament amb els tècnics de l’equip Sun Red, tenen previst fer unes jornades de test en un circuit encara per concretar, per solucionar els problemes de joventut que han tingut a Monza i poder comptar amb el potencial real del Seat Cupra.