A Magny Cours, Vivancos-Vinyes intentaran pujar al podi.

El pròxim cap de setmana (dies 29 i 30) es disputarà a Magny Cours (França) la segona prova puntuable per a l’International GT Open. Ginés Vivancos i Joan Vinyes estaran entre els protagonistes del meeting al volant d’un dels Seat Cupra GTA de l’equip Sun Red. Després de la dura experiència viscuda fa tres setmanes a Monza, Vivancos-Vinyes es mostren optimistes davant la segona cita de l’esmentat campionat, els tècnics de l’equip han pogut treballar i les proves realitzades han servit per millorar les prestacions del Seat Cupra.

Per al pilot andorrà és evident que un cap de setmana com el de Monza no es pot repetir, no va haver temps per provar res i el normal és que sortissin problemes, cal agrair l’esforç dels tècnics, tant abans com en el mateix circuit, però els resultats a la pista no van ser bons. En el circuit francès les coses canviaran molt i encara que potser no es pugui arribar fins el màxim rendiment del Cupra, penso que tenim possibilitats de lluitar per estar entre els millors, amb tot no serà fàcil. Així doncs Vinyes es mostra confiat en el que pugui succeir en Magny Cours sobretot després de completar una jornada de proves en el Circuït de Catalunya, en el circuit català els temps van sortir, va’m quedar molt a prop de les referències que ens havíem marcat. També és cert que a Montmeló tot és més fàcil perquè ho coneixem molt bé, haurem d’estar inspirats en les tandes d’entrenaments que es disputaran a Magny Cours per encertar amb els millors reglatges.

L’activitat per a Vivancos-Vinyes a Magny Cours s’iniciarà divendres que ve amb la disputa de les dues tandes de 45’ d’entrenaments lliures, en les que els dos pilots poden compartir el volant del Seat Cupra en cadascuna d’elles. Dissabte en les dues mànegues de 20’ d’entrenaments cronometrats, en aquest cas obligatòriament una per a cada pilot, l’objectiu serà marcar bons registres per poder estar en les posicions davanteres de les graelles de sortida de les dues carreres. La primera de les quals es disputarà el mateix dissabte a partir de les 17h05, mentre que la sortida de la segona es donarà a les 11h35 de diumenge.

Servei de premsa

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF