Vivancos-Vinyes esperen que la seva sort canviï en el Jarama

Després de disputar les dues primeres proves de l’International GT Open, Ginés Vivancos i Joan Vinyes al volant d’un dels Seat Cupra GTA de l’equip Sun-Red, afronten amb optimisme la primera prova del Campionat d’Espanya de GT’s que es disputarà el pròxim cap de setmana, dies 20 i 21 de maig, al circuit del Jarama (Madrid). Després dels problemes de tota mena que van sorgir a Monza i Magny Cours, Vivancos-Vinyes esperen recollir en aquest primer meeting del campionat espanyol el resultat del dur treball realitzat fins a aquest moment.

Els organitzadors de l’esmentat campionat, GT Sport, han seguit el mateix criteri en el moment de fer els horaris del cap de setmana, amb l’excepció que al ser aquesta la prova inicial del campionat, els equips disposaran de dues mànegues addicionals de 60’ d’entrenaments lliures el dijous, dia 18. Durant la jornada següent els equips disposaran de dues sèries més d’entrenaments lliures de 40’ i 60’ respectivament. A partir de les 11h15 de dissabte arriba el moment de donar-ho tot en els entrenaments oficials, una mànega de 25’ per a cada pilot, per estar en les posicions davanteres de les graelles de sortida. La primera carrera es disputarà el mateix dissabte a partir de les 17h05, mentre que la segona està prevista a les 13h00 de l’endemà. Cada carrera constarà de 27 voltes al circuit madrileny i com a màxim 55’.

El retorn al campionat espanyol de GT’s és per a Vinyes una oportunitat de tornar a escenaris dels quals va estar absent la temporada passada, són pistes en les que he tingut ocasió de fer proves i competir moltes vegades i per tant els seus traçats els tinc memoritzats. De tota manera el treball en les sèries lliures estarà en adaptar tan bé com es pugui el Seat Cupra la circuit del Jarama i en aquesta tasca si que partim pràcticament de zero. Els rivals tampoc seran els mateixos amb els que han competit en les primeres proves internacionals, alguns sí, però és cert que s’incorporen els equips que estaran solament en l’espanyol de GT’s o que han rebut el seu cotxe després de Magny Cours i per tant també inicien la seva temporada en el Jarama. Crec que la competència serà una vegada més molt forta.

Sortirem de dubtes dissabte que ve a partir de les 11h15, en els entrenaments oficials els equips posaran sobre l’asfalt del Jarama tot el seu potencial i el crono posarà a cada pilot al seu lloc.

Servei de premsa

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF