Joan Vinyes torna a la competició a Albacete.

El circuit de La Torrecica serà l’escenari del tercer meeting del Campionat d’Espanya de GT’s que es disputarà el pròxim cap de setmana (dies 2 i 3 de setembre). Així doncs Ginés Vivancos i Joan Vinyes es situaran al volant del Seat Cupra de l’equip SunRed, amb l’objectiu de protagonitzar, per fi, una bona actuació i oblidar d’una vegada per totes els problemes mecànics que han anat sorgint de manera continuada a la primera part de la temporada.

De totes maneres les vacances no han estat completes per a l’equip SunRed, no s’han escatimat esforços per fer jornades de test, Vinyes ho resumeix d’aquesta manera, hem aprofitat les ocasions que hem tingut per poder provar el Cupra en algunes pistes espanyoles, precisament l’últim dia de test ho vam fer a Albacete. Vaig acabar satisfet d’aquestes proves, sobretot en el que es refereix als temps marcats en els assajos de fer volta ràpida, en condicions que no eren les de la prova de l’any passat ens vam quedar molt a prop de la pole aconseguida en aquesta pista. Una altra història era el ritme de carrera que no va acabar de ser el millor a causa dels problemes en l’eix del darrere a mesura que transcorrien la voltes. Amb aquesta base els tècnics de l’equip es van posar a treballar per intentar solucionar el problema esmentat i sembla que ho han aconseguit, no ho hem pogut provar en un circuit però a priori sembla lògic que el problema que han detectat sigui el motiu pel què el cotxe se’n vagi del darrere de manera incontrolada. Això serà sens dubte el primer que tindrem que comprovar a La Torrecica divendres que ve. Si estem en el bon camí, haurem de partir de zero per trobar una bona posta a punt abans de l’inici de les tandes cronometrades. És a dir que es presenta un cap de setmana molt intens ...

En els horaris previstos per GT Esport per al meeting d’Albacete hi ha dues tandes de 40’ d’assajos lliures divendres (dia 1). La jornada de dissabte tornarà a ser la més densa per als equips, es disputaran dues mànegues de 25’, una per a cada pilot de l’equip, d’entrenaments cronometrats que serviran per a establir les graelles de sortida. El mateix dissabte a partir de les 17h00 es disputarà la primera de les carreres a 27 voltes amb un màxim de 55’ de competició. Per al diumenge a partir de les 14h00 quedarà la segona carrera de la mateixa durada que la disputada el dia anterior.

Així doncs al circuit manxec Joan Vinyes inicia un mes de setembre molt complet, en el que competirà en diferents especialitats i que tindrà sens dubte com a moment de major rellevància la prova doble del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra els díes 16 i 17 de l’esmentat mes, a la cita hi arribarà com a líder destacat d’aquest campionat.

Servei de premsa

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF