Vinyes-Mercader acaben el 2006 guanyant a Tàrrega.

Joan Vinyes-Jordi Mercader al volant del seu Subaru Impreza van ser els grans triomfadors del 13è. Rallye de terra Escuderia Tàrrega, última prova del campionat català de l’especialitat. Vinyes-Mercader van marcar el millor temps a tots els trams cronometrats i per tant van ser líders de la prova de principi a fi. Van completar el podi, molt distanciats, Saban-Lucas i Pons-Iziquierdo, que es jugaven el campionat de Catalunya a la prova de Tarrega, al final l’esmentat títol fou per a Saban,

Com és habitual, els components de la Escuderia Tarrega van traçar un recorregut de gairebé 200 kms., dels quals 117,12 eren cronometrats. Les tres especials previstes, que superaven els 12 kms., alternaven zones ràpides i tècniques amb el que els canvis de ritme eren constants. Ni la pluja abundant que va caure els dies anteriors a la prova va privar als participants d’un recorregut per gaudir al volant dels seus vehicles.

Vinyes va iniciar el rallye amb ganes d’oblidar d’una vegada per totes els problemes de les últimes proves del campionat d’Espanya, Durant la setmana havia provat el Subaru i les sensacions van ser positives, solament faltava confirmar-ho en un rallye i l’ocasió perfecta era el Rallye de Tarrega, que té un recorregut fantàstic i et permet veure a quin nivell està tant el cotxe com el pilot. Tot ha anat molt bé, de sortida hem atacat perquè no sabíem on estaven els nostres rivals i després hem anat administrant l’avantatge, al final hem aconseguit una victòria clara. L’únic contratemps que hem tingut ha estat una punxada a la part final de la segona passada del Tram B que hem pogut arreglar sense massa problemes. A partir d’aquest moment el pilot andorrà inicia unes merescudes vacances, encara que sense oblidar que la temporada que ve està aquí mateix, Cada any es repeteix el ritual, abans de les festes de Nadal tot es paralitza i després haurem de treballar contra rellotge per poder iniciar la temporada en les millors condicions ... almenys per a mi és així .