Albert Llovera s’en va de Bolonia amb la moral a tope.

Albert Llovera ha acabat de manera molt positiva la jornada de test prèvia al Dakar 2007, que va portar a terme en les instal·lacions del Team Isuzu Europa. A nivell de pilotatge s’ha trobat molt còmode al volant del Pick up Isuzu Rodeo i respecte a la convivència amb els components de l’equip, ha pogut apreciar que l’ambient és immillorable. Pilots de la talla i experiència de Edi Orioli i Markku Alen s’han bolcat amb el pilot andorrà perquè des del primer moment se sentís el millor possible en una aventura totalment nova per a ell.

Estic gratament sorprès de l’acollida que m’ha donat l’equip Isuzu, tant els pilots, Orioli i Alen, com la resta de l’equip m’han donat un tracte excel·lent, pensava que al tractar-se d’un equip oficial tot seria més fred i la realitat ha estat molt diferent. D’altra banda crec que la sorpresa ha estat mútua, no s’esperaven que en la meva primera presa de contacte amb el Isuzu em desenvolupés de la manera que ho he fet. És a dir que de moment tot perfecte, així comentava el pilot andorrà la seva primera experiència a la seu de l’equip Isuzu, a Bolonia (Itàlia). Com comentàvem, Llovera ha tingut ocasió de provar el cotxe que pilotarà al Dakar 2007 i treballar en l’aspecte tècnic, sens dubte aquest cotxe no té res a veure amb el que he fet fins ara, és molt més alt, cal frenar abans, també hem fet variacions en l’embragatge i accelerador... en fi l’objectiu era deixar el cotxe al meu gust i crec que ho hem aconseguit, ara hauré de canviar una mica la meva mentalitat i pilotar de manera menys agressiva.

A partir d’ara Llovera es dedicarà a mantenir la seva forma física i esperar amb impaciència la primera setmana de Gener de l’any vinent per desplaçar-se a Lisboa i complir amb el tràmit de les verificacions administratives i tècniques i les dues etapes que es disputaran en pistes portugueses.
Per descobrir la gran incògnita que li queda en aquesta aventura que s’acaba d’iniciar, és a dir la sorra, les dunes, l’herba de camell, ... el pilot andorrà haurà d’esperar al dia 9 del pròxim mes en la que disputarà la primera etapa amb aquests elements entre Er Rachidia i Ouarzazate, amb el pas de l’Erg Chebbi. Serà sens dubte la primera prova de foc per Llovera en el Dakar 2007.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF