Bercianos-Aragó perden el podi en l’última especial.
En el segon pas per Osor una pedra va deixar fora de la prova a Vilanova-Riba.

Els pilots del Programa Júnior 2007 de l’Automòbil Club d’Andorra, Alex Bercianos i Marc Vilanova, no van poder arrodonir la seva excel·lent participació en el V Rallye Guilleries, prova inicial del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’asfalt i del Volant RACC-Trofeu Peugeot, amb un bon resultat final. L’últim bucle d’especials del rallye va resultar fatal per als pilots andorrans, Bercianos, després de marca el scratch del Volant RACC en el segon pas per Osor, va començar a tenir problemes de canvi que li van relegar a la 7a., posició de la classificació final de l’esmentada categoria. Pitjor sort va tenir Vilanova, a l’haver de deixar la prova precisament en l’esmentat pas per Osor, a l’impactar amb una pedra de considerables dimensions situada en plena traçada d’una de les corbes, més o menys a la meitat de l’especial.

Alex Bercianos,
en el seu debut en el Volant RACC va estar impecable fins que la mecànica del seu Peugeot 206 XS li va trair,.Han estat problemes en el canvi de velocitats que s’han iniciat en l’enllaç entre les especials d’Osor i Cladells en el bucle final de la prova. Cladells fins i tot ho hem pogut completar en tercera velocitat, hem perdut 40”. Mentre que el Pla de les Arenes ho hem passat amb segona velocitat després de no pocs problemes per poder iniciar l’especial, altres 50” perduts i al final setens de la classificació. Una llàstima ... Malgrat la gran decepció de perdre el podi a l’últim moment, el jove pilot andorrà estava molt satisfet amb la seva actuació i esperançat amb vista a futurs ral·lis, des dels primers compassos del rallye hem estat entre els millors de la nostra categoria, a mesura que avançava la prova vam ser agafant confiança i això ens va portar a marcar el millor temps en tres de l’especials de la part final. No hem pogut arrodonir la nostra actuació amb un bon resultat però això acaba de començar , hem demostrat que podem estar entre els més ràpids, ho seguirem intentant en la pròxima prova.

Marc Vilanova,
una vegada consumat el seu abandonament, no s’explicava com podia haver arribat la pedra causant de l’incident al mitjà de la carretera, La pedra ha aparegut al mig de la nostra traçada de manera imprevista, no havia possibilitat d’esquivar-la ja que si ho hagués intentat, la sortida de carretera hagués estat inevitable. El toc va ser molt fort , al veure fum a la part del darrere del cotxe el vaig parar. S’havia trencat el carter i almenys teniem que salvar el motor. En fi cal parlar d’un incident desafortunat que ens ha deixat fora de carrera quan estàvem situats en la 4a., posició del Volant RACC i amb possibilitats de millorar aquest lloc. Fins el moment de l’esmentat incident tot havia discorregut de manera perfecta, encara que el mateix Vilanova és conscient que al seu inici de rallye li va faltar alguna cosa de ritme, vam perdre 11” a la primera especial, la carretera patinava molt i després d’un ensurt vam afluixar més del compte. De totes maneres vam fer una carrera de menys a més i no ens vam despenjar dels que ens precedien, amb el que les nostres possibilitats de colar-nos al podi es mantenien intactes. Crec que en general ha estat una prova molt dura i competida i molt em temo que aquesta serà la tònica de la temporad,.