Auto-Laca defensarà el títol amb Joan Vinyes al volant del C2.

L’equip Auto-Laca Competición tindrà, en el decurs de la present temporada, la difícil tasca de defensar el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt aconseguit en el 2006 davant contrincants que disposaran de mecàniques que superen en potència al Citroën C2 S1600, el vehicle elegit per l’equip canari per competir en l’esmentat campionat.

No hi ha novetats rellevants en l’apartat tècnic, Julián Piedrafita serà una vegada més el màxim responsable tant de la preparació del C2 abans de les diferents proves del calendari, com d’intentar solucionar els imprevistos que es puguin plantejar en els parcs d’assistència.
El canvi més significatiu a l’equip Auto-Laca Competició 2007 es produeix a l’habitacle del cotxe. Joan Vinyes serà el pilot, a la seva dreta estarà Jordi Mercader.

El calendari de l’especialitat té confirmades 9 proves, són les següents:
23 i 24 de Març - Rallye de La Vila Joiosa, 26, 27 i 28 d’Abril - Rallye de les Canarias, 18 i 19 de Maig - Rallye de Cantabria, 1 i 2 de Juny - Rallye de las Rias Baixas, 22 i 23 de Juny - Rallye de Ourense, 24 i 25 d’Agost - Rallye de El Ferrol, 7, 8 i 9 de Setembre - Rallye Príncipe de Asturias, 21 i 22 de Setembre - Rallye de Llanes i 19 i 20 d’Octubre - Rallye Costa Brava.

Així doncs, el Rallye de la Vila Joiosa donarà la primera referència valida de quina és la situació de cadascun dels participants en un campionat que començarà amb moltes incògnites a causa dels nombrosos canvis que s’han anunciat a la pre-temporada.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF