A Cervera, Bigordà-Gomà lluitaran pel triomf en el Grup N.

Diumenge que ve, dia 2 de setembre, es disputarà el 8è., Ral·li de terra de Cervera, quarta prova del Campionat de Catalunya de l’especialitat. Carles Bigordà i Jordi Gomà al volant de seu Seat Ibiza Grup N esperen ser protagonistes destacats de la prova, el seu objectiu vèncer en una categoria en la qual disputaran el seu primer ral·li.

Bigordà que ja va disputar dues proves a la primera part de campionat amb sort diversa, espera començar amb bon peu en la prova de Cervera la continuació de la temporada, en les proves de Omells i La Guàrdia vam tenir problemes mecànics que ens van deixar sense opcions en la classificació. També cal tenir en compte que la meva experiència sobre terra era nul·la i calia un període d’adaptació . A Cervera estic convençut que podrem plantejar un ral·li més agressiu. A més a partir d’aquesta cursa el pilot andorrà ha decidit competir entre els vehicles de sèrie (G N), en les primeres proves disputades ens vam adonar que les prestacions del Ibiza estaven molt lluny de les que tenien els nostres rivals en la categoria superior. La transformació a G N era relativament senzilla i vam decidir fer-la, almenys ara podrem disputar els ral·lis en igualtat de condicions amb els nostres rivals directes.

La escuderia WRC Manegement seran una vegada els encarregats de l’organització d’una prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de terra. Per a la prova de Cervera han preparat un recorregut amb 2 trams cronometrats que es disputaran tres vegades cadascun a partir de la 8h00 del proper diumenge. Cal esmentar que els reconeixements de les especials es faran durant la tarda, a partir de les 4h00, de la jornada anterior.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF