Problemes mecànics deixen fora de carrera a Bigordà-Gomá a Cervera.

Carles Bigordà-Jordi Gomà (SEAT Ibiza TDI) no van poder completar el 8è Ral.li de terra ciutat de Cervera a causa de problemes mecànics, possiblement de turbo, en el seu vehicle, al final del penúltim tram de la prova. Així ho explicava Bigordà a l’arribar al parc d’assistència, el cotxe ha anat perdent poténcia fins que al final s’ha parat, malgrat intentar-ho no hi ha hagut forma de poder arribar a final de tram.

De totes maneres els problemes per a l’equip andorrà van començar abans de començar la competició, la nostra intenció era disputar la carrera de Cervera en la categoria de vehicles de sèrie (Grup N), però no ha pogut ser perquè la fitxa tècnica de vehicle no va arribar a temps. En aquest cas ha estat un problema menor, hem corregut entre els G.A i la veritat és que estem contents dels temps aconseguits. Malgrat una lleugera sortida de pista en la segona especial, Bigordà es va situar de manera regular en els llocs intermedis de la classificació de la seva categoria, després de provar en les proves de Omells i La Guàrdia ja sabíem que no podíem aspirar a estar entre els millors del G. A. Per això vam decidimr fer el canvi i la veritat és que comparant els temps veiem que lluitant en igualtat de condicions la nostra possibilitats augmenten. Seguirem treballant en el nostre pilotatge per estar al més dalt possible en la classificació.

La pròxima prova del Campionat de Catalunya de ral·lis de terra es disputarà a Figueres (Girona) els dies 13 i 14 d’Octubre.

 

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF