Primer contacte de Vinyes-Mercader amb el nou Subaru.

Joan Vinyes, el seu copilot Jordi Mercader i els responsables de ABF Esport, han completat dues jornades de test, al volant del Subaru Impreza 2007, en Almafuerte (Argentina), localitat en la qual el preparador del vehicle, Fabian Barattero, té ubicada la seva seu central.

Vinyes ha tingut l’ocasió de pilotar el cotxe amb el qual disputarà el Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra en terrenys ben diferents. El primer dia en una pista estreta enmig de vegetació, en la que s’enllaçaven trams lents amb altres més ràpids, encreuaments, un salt i un pis molt variable. El segon escenari va ser molt mes ràpid, en una pista mes ampla amb molta pols, en la que van assolir velocitats punta considerables. Cal esmentar que durant les dues jornades les proves s’han celebrat amb una temperatura que superava els 30º .

El pilot andorrà va decidir realitzar el llarg desplaçament fins a Argentina per provar el cotxe abans de començar la competició, aquest any, juntament amb Fabian (Barattero) hem programat aquests tests per no repetir l’experiència de l’any passat que vam pujar per primera vegada al Subaru a Alcanyís, és a dir ja ficats en competició. Vinyes a l’acabar els dos dies de proves es mostrava molt satisfet amb les prestacions del Subaru 2007, hem treballat en dos trams molt diferents i en els dos casos hem trobat solucions per tenir un cotxe molt manejable i noble en les seves reaccions. Crec que la pista ràpida que hem provat és la que mes s’assembla als trams que ens trobarem en els ral·lis del Campionat d’Espanya.

Vinyes iniciarà la competició pilotant del Subaru Impreza 2007 els dia 10 i 11 de Març a Guijuelo (Salamanca) en la prova inicial del Campionat d’Espanya de Ral·lis 2007.

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF