Josep Maria Dabad no baixa del podi al Vendrell.

Josep Maria Dabad, pilot del Max Karting Store, ha iniciat la temporada de manera espectacular al aconseguir el tercer lloc a les dues primeres curses de la temporada corresponents al meeting inicial del Campionat de Catalunya de karting X30 disputades a la pista del Vendrell. El dominador absolut de la cursa va ser el pilot local Oriol Dalmau que va fer valer tan el seu coneixement del traçat com la seva experiència, es pilot habitual de les curses del Campionat d’Europa, per aconseguir les primers victòries de la temporada.

El pilot andorrà, que iniciava el passat diumenge la seva primera temporada complerta en el món del Karting, es va esforçar al màxim a les manegues d’entrenaments per estar el més endavant possible a la graella de sortida, aquesta primera fita de la jornada la va assolir al marcar el segon millor registre a menys de 4 dècimes d’Oriol Dalmau.
A la primera de las curses, Dabad no va estar encertat a la sortida i va perdre fins a tres posicions, amb tot no va perdre la confiança, a la segona volta ja era quart, amb tot superar a Miguel Costa li va costa algunes voltes la qual cosa va provoca que Carlos Franco, segon al final, li agafés uns metres impossibles de recuperar.
L’inici de la següent cursa va ser perfecta i Dabad es va situar des d’el primer moment en posicions de podi, el frec a frec amb Miguel Costa va durar fins a la última volta, els avançaments van ser constants però a la última volta es va imposar la experiència de Costa.

Crec que la clau del bon resultat ha estat l’excel·lent chrono marcat en els entrenaments oficials, no esperava estar tan endavant, però m’ha sortit una volta casi perfecta. A les curses creia que em podía situar entre els capdavanters, encara que pujar al podi a les dues curses estava entre els objectius mes optimistes, eren les paraules d’un Dabad molt satisfet al final de la primera matinal de competició de la temporada El pilot andorrà, però, no es conforma, pensa que es pot millorar, no serà fàcil però ara mateix soc optimista, penso seguir treballant e intentar en properes curses lluitar pel triomf, guanyar alguna de les curses es sens dubte un dels objectius d’aquest any.

Classificacions:
Entrenaments Oficials
: 1.-Oriol Dalmau (Toni Kart) 0’56.890, 2.-Josep M.Dabad (Alpha) a 0.379, 3.-Carlos Franco (Alpha) a 0.453, 4.-Moises Valles (AV Kart) a 0.534, 5.-Adrian Sierra (Intrepid) a 0.870
1a., Cursa: 1.-Oriol Dalmau (Toni Kart) 14’24.002, 2.-Carlos Franco (Alpha) a 0’0.569, 3.-Josep M. Dabad (Alpha) a 0’2.815, 4.-Miguel Costa (Parolin) a 0’3.411, 5.-Adrian Sierra (Intrepid) a 0’8.533 .
2a., Cursa: 1.-Oriol Dalmau (Toni Kart) 14’24.507, 2.-Miguel Costa (Parolin) a 0’3.767, 3.-Josep M. Dabad (Alpha) a 0’4.517, 4.-Moises Valles (AV Kart) a 0’5.998, 5.-Ferran Cabrera (Parolin) a 0’6.875.

El proper meeting del Campionat de Catalunya de Karting X30 es disputarà a Sils (Girona) l’últim cap de setmana d’Abril (dies 28 i 29) .