Per a Bercianos i Vilanova és important no despenjar-se dels líders.

Els equips del Programa Júnior 2007 de l’Automòbil Club d’Andorra disputaran dissabte que ve (dia 26) el III Ral·li del Gironès, tercera prova puntuable per a la present edició del Volant RACC-Catalunya. Bercianos-Aragò i Vilanova-Riba al volant dels seus respectius Peugeot 206 XS posaran tot de la seva part per intentar llimar diferències respecte als pilots que els precedeixen en un categoria que està resultant molt competida i en la que de moment la igualtat entre un bon grup de participants és la característica a destacar.

Les especials que hauran de superar els participants al Gironès 2007 són ben conegudes per als aficionats al món dels ral·lis. En les dues seccions matinals s’hauran de superar Els Angels (15,51 kms.,) i Santa Pellaia (8,28 kms.,). Mentre que a la tarda Canyet (7,29 kms.,) i Sant Grau (11,20) seran els obstacles a superar pels pilots. En total 232,38 kms., dels quals 85,16 seran de velocitat.

Alex Bercianos, es mostra convençut de seguir millorant posicions en el provisional del Volant RACC, no serà fàcil, Marc Jiménez sembla que aquesta temporada està un esglaó per davant de la resta i al Gironès, Vicens, que és natural de Cassà de la Selva, corre a casa pel que coneix molt bé les especials. Per darrera crec que les diferencies seran mínimes per tant haurem de sortir molt concentrats per estar amb els més ràpids i no cometre errors. Pensant en el campionat un abandonament, és a dir 0 punts en un ral·li, pot ser determinant. Fins a aquest moment, el jove pilot andorrà aquesta satisfet del treball realitzat a Girona, a cada ral·li que fem estem intentant ser més precisos amb els notes i notem el progrés després en la competició. Les especials d’aquesta cursa tenen forts desnivells i cal aprofitar al màxim les baixades on les diferències de potència es nota menys.

Per la seva part Marc Vilanova, partidari de fer poques passades de reconeixement per les especials abans de la prova, en aquest ocasió ha canviat d’estratègia, hem decidit fer un parell de passades més de les habituals a veure si assolim millors temps sobretot en els primers compassos de la carrera. No m’agrada el canvi, sobretot pensant en el futur ja que en totes les competicions els reconeixements estan limitats, però per provar que no quedi, en aquest ral·li hem de ser ràpids i assegurar al màxim per no despenjar-nos definitivament dels que encapçalen la classificació del campionat. Pel que fa a la seva mecànica Vilanova comenta que després del Berguedà poca cosa han pogut millorar, els tècnics de l’equip s’han limitat a fer una revisió a fons, el cotxe al Berguedà va funcionar a la perfecció i per tant fer modificacions sense poder-les provar és un risc que en aquests moments no podem córrer.

El centre neuràlgic del ral·li serà la població gironina de Cassà de la Selva, concretament el seu pavelló polivalent, mentre que l’assistència estarà ubicada a la Zona Industrial de la mateixa localitat. La sortida del primer participant aquesta prevista a les 9h00, des del podi instal·lat en el pàrquing de l’esmentat pavelló polivalent.

Classificació provisional del Volant RACC-Catalunya.
1.- Marc Jiménez, 41 punts, 2.- Jordi Vicens, 34 p., 3.- David Sayós, 30 p., 4.- Raul Barrionuevo, 24 p., 5.- Alex Bercianos, 22 p., 6.- Jordi Montero, 18., 7.- Adrià Vila, 16 p., 8.- Ramon Llobera, 14 p., 9.- Marc Vilanova, 10 p., 10.- Ferran Bueno, 4 p.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF