Bigordà-Gomá tampoc tenen sort a Figueres.

Carles Bigorgà-Jordi Gomà (Seat Ibiza Tdi) tampoc van poder finalitzar el 9è., Rallye de terra ciutat de Figueres, a causa de problemes mecànics en el seu Ibiza. Concretament la direcció del seu vehicle s’ha trencar al final de la segona especial i no hi ha hagut cap possibilitat de seguir en carrera a pesar de l’esforç dels seus mecànics.

El pilot andorrà no podia dissimular la seva decepció al parc d’assistència de Navata, la veritat és que quan sorgeixen els problemes en el moment en què et sents a gust al volant del cotxe, la decepció és més gran. Hem començat el ral·li de manera insegura, però en el segon tram ens hem situat en la segona plaça de dues rodes motrius i semblava que avui podíem estar entre els millors de la nostra categoria. No ha pogut ser, de totes maneres Bigordà no llença la tovallola i ho seguirà intentant en la pròxima prova, l’objectiu immediat és arreglar el cotxe i deixar-lo a punt per a la pròxima cursa. Abans d’acabar la temporada crec que podem fer un bon resultat.

Al calendari del Campionat de Catalunya de ral·lis sobre terra la pròxima cita és Mollerussa encara que al coincidir amb la prova doble del Campionat d’Espanya (27 i 28 d’Octubre), tot sembla que no es disputarà almenys en les dates previstes inicialment. El que si està confirmat és el rallye de Tàrrega el primer cap de setmana de Desembre.

 

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF