EL món del karting dona el OK al GrandValira circuït .

El GrandValira circuït va tornar a ser l’escenari d’un meeting del Campionat d’Andorra de Karting organitzat per l’Automòbil Club d’Andorra. A pesar que durant el dies anteriors a la prova semblava que la climatologia no ajudaria als organitzadors, finalment la situació va millorar i els presents a la pista mes alta d’Europa de l’especialitat van gaudir d’un excel·lent cap de setmana de competició.

Com acostuma a ser habitual a l’andorrà de karting, les curses mes competides van ser les de la categoria 125 automàtiques en las va destacar el pilotatge incisiu de Alex Loan tot i que al final no va poder pujar a l’esglaó mes alt del podi. El triomf en aquesta categoria va ser per Joan Miquel Sellés.
D’espectacular també es pot catalogar l’actuació de Arnau Cervera a la categoria cadet en la que va dominar amb total autoritat les dues curses que es van disputar. Joan Miquel Sellés i Javier Martín a les categories alevins i 125 cc., amb marxes, van completar el quadre de triomfadors en el circuït andorrà.

Després d’aquest segon meeting disputada en el Grandvalira circuït, tan els participants com els organitzadors van valorar de manera molt positiva les instal·lacions andorranes, amb tot Toti Sasplugas pensa que es pot millorar, cal pensar que ha estat la nostra primera temporada en els karts organitzant el campionat amb d’altres promotors. Hem pres bona nota de les millores a fer, sobre tot en el apartat de seguretat, per posar fil a l’agulla per tal de que a l’inici de la propera temporada estiguin operatives. Un altre punt en el que el dirigent andorrà creu que es necessari millorar es en tenir les graelles de les curses amb mes pilots en aquest cas però sembla que la solució es mes complicada, hi han moltes curses de diferents campionats en el decurs de la temporada i trobar dates lliures es complicat. Pot ser la solució passa per fer menys curses i que siguin mes atractives pels equips, es un punt en el que cal treballar.

Les classificacions per categories van ser les següents:
Aleví.
1a. Carrera: 1.- Marc Ferreira, 2.- Alex Machado, 3.- Sadurni Roca
2a. Carrera: 1.- Alex Machado, 2.- Marc Ferreira a 10.287., 3.- Joan Albos.
Cadet.
1a. Carrera: 1.- Arnau Cervera, 2.- Marc Font, 3.- Rene Borras.
2a. Carrera: 1.- Arnau Cervera, 2.- Marc Font, 3.- Rene Borras.
Open 125 A.
1a. Carrera: 1.- Joan M. Sellés, 2.- Carlos Moreno, 3.- Alex Loan,
2a. Carrera: 1.- Joan M. Sellés, 2.- Alex Loan, 3.- Carlos Moreno.
Open 125 M.
1a. Carrera: 1.- Javier Martin.
2a. Carrera: 1.- Javier Martin.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF