A Tàrrega, Bigordà-Gomá molt a prop de guanyar el Grup N.

Semblava que en l’últim ral·li de la temporada, 15è ral·li de terra ciutat de Tàrrega, Carles Bigordà-Jordi Gomà (Seat Ibiza Tdi) aconseguirien l’objectiu que han perseguit tota la temporada, és a dir estar entre els millors. Han estat molt a prop, però una sortida de pista a la part final de la penúltima especial de la prova ha deixat sense recompensa la millor actuació de la temporada de l’equip andorrà. En el moment de l’abandonament eren líders del Grup N, amb 24” d’avantatge sobre el segon classificat. Auradell-Auradell (Subaru Impreza).

Al final de la prova Bigordà no encertava a explicar-se com se li havia escapat el cotxe, ha estat en una corba molt ràpida al final del tram B (tercera passada) quan el cotxe se n’ha anat fins a l’herba i ha estat impossible dominar-lo. Fins a aquest moment estava sent el nostre millor ral·li, el cotxe anava molt millor, a cada passada afinàvem les notes, ... tot perfecte fins al punt esmentat . Per a Bigordà acabar la temporada d’aquesta manera és frustrant, aquesta temporada ja ens la plantejàvem de tempteig, la terra era un escenari nou per a nosaltres, però no esperàvem tenir tants problemes. Ha costat mes del que pensàvem fer una posta a punt que ens permetés marcar bons registres i quan ho aconseguim i tenim un podi a la vista ... sens dubte ha estat una temporada difícil.

Les proves de Campionat d’Andorra de gel són el pròxim objectiu de Bigordà, en les que espera la sort estigui del seu costat.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF