Bercianos-Aragò seguiran buscant un podi a l’Osona .

Després d’ocupar la quarta posició en la classificació del Volant RACC - Catalunya en les tres últimes proves disputades, Alex Bercianos-Adrià Aragò (Peugeot 206 XS) esperen millorar dissabte que ve (dia 30) en el 39 Ral·li Osona, cinquena prova del calendari del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’asfalt i també puntuable per al Volant RACC. L’equip del Programa Júnior 2007 de l’Automòbil Club d’Andorra sortirà amb l’objectiu de situar-se entre els millors de la seva categoria des de la primera especial i pujar per fi al podi dels millors, cosa que no han aconseguit fins ara malgrat haver estat, diverses vegades, molt a prop.

La configuració del recorregut preparat pels membres de la Escuderia Osona gira entorn de trams cronometrats ben coneguts pels aficionats als ral·lis. Així doncs les especials que hauran de superar els participants en les seccions matinals seran, La Trona (12,81 kms.), Costa dels Gats (7,85 kms.) i Fontfreda (8,80 kms.). A la tarda l’escenari canvia radicalment i La Roca (5,08 kms.), Sant Julià-Espinelves (10,28) i Coll de Gomara (4,80) seran els trams de velocitat a disputar. En total el recorregut és de 416,03 kms., dels quals aproximadament una quarta part (99,24 kms.) són cronometrats.

Bercianos i Aragó han preparat la prova d’Osona amb les mateixes ganes de sempre i es mostren optimistes amb vista a poder estar entre els millors al final de la prova, segons el pilot andorrà, per a nosaltres és molt important seguir progressant a cada carrera i crec que ho estem aconseguint. Afrontem la preparació del rallye amb més seguretat i això es reflexa en les notes que cada vegada són més completes i amb la informació precisa. També és cert que ara memoritzo millor alguns detalls que em permeten anticipar o afrontar alguns obstacles amb més confiança. Ens falta concretar aquesta progressió amb un podi que de moment se’ns ha escapat potser perquè l’inici dels nostres ral·lis ha estat massa conservador. Així doncs Bercianos intentarà que les diferències entre la primera i segona passada per les especials siguin mínimes, del recorregut crec que les especials de la tarda se’ns donaran millor que les inicials, de totes maneres si que intentarem sortir més ràpids des del principi per no haver de remuntar a la part final. El plantejament és aquest encara que en un ral·li poden passar moltes coses i a vegades cal improvisar. El que si és cert és que estem molt motivats i tenim ganes de tancar aquesta primera part del calendari completant una bona carrera i estant al final al més a dalt possible en la classificació pels nostres temps i no pels problemes dels rivals.

La Plaça Major de Vic serà com és habitual el lloc escollit pels organitzadors per instal·lar el podi de sortida i el parc tancat de la prova. Mentre que el parc d’assistència s’ubicarà al recinte Firal el Sucre de la mateixa localitat.
La sortida de la prova es donarà a partir de les 10h00 de dissabte (dia 30) i passaran més de tretze hores perquè els supervivents de la prova tornin a la Plaça Major per entrar el seu vehicle al parc tancat final, és a dir que el final del ral·li està previst a partir de les 23h15 del mateix dissabte.

Classificació provisional del Volant RACC-Catalunya després de quatre ral·lis.

1.- Marc Jiménez, 81 punts, 2.- David Sayós, 62 p., 3.- Raul Barrionuevo, 60 p., 4.- Alex Bercianos, 50 p., 5.- Jordi Vicens, 46 p.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF