Jornada de proves para Bercianos-Aragò en el Coll del Buc.

En un escenari en el que es va celebrar en diverses ocasions el shakedown del Rallye Catalunya, Alex Bercianos i Adrià Aragó van realitzar una intensa jornada de test en la que van tenir ocasió de provar diferents solucions per a fer mes competitiu el seu Peugeot 206 XS.

Bercianos explicava de la següent manera les sensacions viscudes després de diverses setmanes sense pilotar el seu Peugeot, concretament han estat dos mesos d’inactivitat, Així doncs hem aprofitat l’ocasió de pujar de nou al cotxe per començar a preparar la part final de la temporada. A pesar de la inactivitat no ens ha costat agafar altra vegada el feeling i després dels més de 100 kms., que hem fet crec que estem en condicions de seguir donant guerra entre els participants del Volant RACC. El pilot andorrà es mostrava molt satisfet dels canvis tècnics realitzats en el seu vehicle, en aquest aspecte hem complert l’objectiu que ens vam marcar a l’inici de la temporada de ser més competitius a mesura que avancés el campionat. A nivell tècnic el Peugeot és ara mateix molt mes efectiu que fa uns mesos i a nivell pilotatge penso que el progrés també és evident. Hem millorat molt les nostres notes i això es positiu en el moment de superar les especials en plena competició.
Potser l’aspecte menys positiu del que queda de temporada és precisament el calendari, fa dos mesos que es va celebrar el Rallye Osona i després de l’anul·lació del Rallye Viladrau, queda un mes i mig per al Costa Brava, Bercianos s’ho pren amb tranquil·litat, no depèn de mi, una vegada anul·lat el Viladrau es va comentar que faríem el Garrigues, en aquets moments sembla que està també descartat. O sigui que el pròxim objectiu serà el Costa Brava (20 Octubre), un mes després el 2000 Viratges i es comenta que hi ha la possibilitat que en el mes de Desembre es pugui incloure un altra prova. També participaré en el Rallye d’Andorra (15 setembre), encara que no és puntuable per al Volant RACC em permetrà acumular kms., d’experiència que sempre és bo d’aprofitar.

Tal com comenta el pilot andorrà, Bercianos i el seu equip tornaran competir en el Rallye d’Andorra, després de gairebé tres mesos sense participar en un rallye, amb les piles carregades i amb les millors expectatives de cara el final d’una temporada que aquesta resultant molt positiva per al jove pilot del Programa Junior 2007 de l’Automòbil Club d’Andorra.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF