Un problema elèctric marca el debut de Vinyes amb el C2.

La sort ha donat l’esquena a l’equip Auto Laca Competició en la prova inicial del Campionat d’Espanya de Rallyes d’asfalt 2007. Joan Vinyes-Jordi Mercader no van poder completar, en condicions normals, la primera especial de la 17a., edició del Rallye La Vila Joiosa, abans d’arribar a la meitat de l’especial el Citroën C2 S1600 es va parar i aquest va ser el principi de la fi d’una prova que va començar amb grans expectatives per a l’equip canari després de completar durant la jornada anterior el shakedown de manera impecable.

Una vegada en el parc d’assistència just després de finalitzar la primer secció el pilot andorrà comentava el succeït, hem començat amb normalitat a Finestrat, quan havien transcorregut mes o menys tres quilòmetres el cotxe s’ha parat de manera inesperada. Hem intentat localitzar el problema i sense saber molt bé com, al cap d’uns 10’ el cotxe s’ha engegat i hem pogut completar l’especial. A partir d’aquest moment el nostre objectiu era arribar a l’assistència una vegada acabada la primera secció perquè els tècnics de l’equip poguessin revisar el C2 i poder seguir en carrera a pesar del temps perdut, no ha pogut ser, a Tudons s’ha repetit el problema i la penalització acumulada ja ens deixava fora de la competició, una llàstima ja que fins al dia d’avui tot havia sortit perfecte.
L’abandó a les primeres de canvi a la prova alacantina és per Vinyes un contratemps important, no tenir referències amb els nostres rivals. Sens dubte el comprovar on estàvem en referència als S2000 i als Mitsubishi era un dels objectius d’aquest primer rallye de la temporada. Al no poder completar ni un sol tram de velocitat és impossible fer cap tipus de valoració.

A Canàries intentarem recuperar el treball que avui no s’ha pogut fer. La segona prova del Campionat d’Espanya de Rallyes d’asfalt es disputarà l’últim cap de setmana d’Abril a la illa de Gran Canària, serà El Rallye de Canàries que, un any més, serà puntuable per al Campionat d’Europa de l’especialitat.

 

Servei de premsa.

 

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF