Alex Bercianos: Sortirem a l’atac.

Amb aquestes paraules defineix el pilot andorrà del Programa Júnior 2007 de l’Automòbil Club d’Andorra el seu plantejament en el 55 Rallye Costa Brava, prova que es disputarà dissabte que ve (dia 20), i és la sisena del calendari del Volant RACC-Desafio Peugeot de Catalunya. Així doncs Bercianos-Aragó, després de tres mesos d’inactivitat, estan disposats a arriscar per pujar, per fi, a un podi de la seva categoria. Recordem que en les quatre últimes proves disputades s’han quedat a un pas d’estar entre els tres millors del Volant RACC.

El recorregut del rallye més antic d’Espanya per a la seva edició 2007 supera els 170 kms., cronometrats, amb un recorregut total que s’acosta als 600 kms. Els equips participants hauran de superar 6 especials diferents, Espinelves-St. Hilari (23,03 kms), St. Hilari-Osor (13,22 kms), Tossa-St. Grau (22,44 kms), Osor-Sant Hilari (13,22 kms) i St. Hilari-La Cantina (24,79 kms), i Coll de Ravell (6,94 kms). Es passarà una sola vegada per les dues primeres mentre que les restants es disputaran dues vegades cadascuna.

El llarg període d’inactivitat ha servit perquè Bercianos-Aragó analitzessin a fons la primera part de la temporada i prenguessin la decisió de sortir a l’atac des de l’inici, pensem que ens hem adaptat a la categoria i tenim la suficient experiència com per arriscar més i intentar lluitar pel triomf. Tenim confiança que la cosa surti bé encara que també som conscients que ... En fi nosaltres desitgem un rallye amb molta pluja i per tant l’asfalt completament mullat. Pel que fa al recorregut el pilot andorrà també és optimista encara que, amb un traçat de 170 kms., ens enfrontem a un rallye que supera en gairebé el doble al que estem acostumats, a més amb especials que superen de llarg els 20 kms. També és cert que en part aquestes especials les vam disputar en el Guilleries i això sempre afavoreix.

El Passeig Marítim de Lloret de Mar serà una vegada més el punt de partida i final de la prova. Divendres (dia 19) a partir de les 20h30 es disputarà la cerimònia de sortida. La sortida de la prova es donarà a partir de les 7h00 de dissabte (dia 20), mentre que l’arribada dels participants una vegada superat el recorregut està prevista a partir de les 22h05 al podi situat en l’esmentat passeig marítim.

Classificació provisional del Volant RACC-Catalunya després de cinc ral·lis.
1.- Marc Jiménez, 101 punts, 2.- David Sayós, 80 p., 3.- Raul Barrionuevo, 76 p., 4.- Alex Bercianos, 64 p., 5.- Jordi Vicens, 46 p.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF