Josep M. Dabad guanya la segona carrera a Sallent.

Josep M. Dabad , al volant d’un dels karts de l’equip MDC Racing, va estar una vegada més entre els millors de la categoria Parilla X30 en el meeting de les Copes, Trofeus i Challenges de Catalunya de kàrting, disputat en les instal·lacions del Kàrting Sallent. En la primera carrera Dabad va quedar molt a prop del podi, de totes manera el seu quart lloc, després de sortir des de la setena posició, era molt positiu. Mentre que en la segona va aconseguir un triomf en el que va ser determinant la seva visió de la situació en la sortida.

Els entrenaments lliures, es van desenvolupar sense problemes per al pilot andorrà. En una pista en la que no se sent a gust va aconseguir estar amb els més ràpids i tot feia preveure que era factible aconseguir un lloc a les primeres files de la graella de sortida. .
En aquesta ocasió les previsions no es van confirmar del tot en la mànega d’entrenaments oficials, Dabad en aquesta ocasió no va poder repetir els registres de la jornada anterior i al no poder baixar de 1’07” es va veure relegat a la setena posició.
Així en la primera carrera, va haver de lluitar en la part mitjana del grup de participants per intentar atrapar un lloc al podi. Malgrat millorar el seu lloc de sortida, no va poder assolir el seu objectiu i va haver de conformar-se amb la quarta plaça. Almenys la seva situació a la graella de sortida per a la carrera següent millorava considerablement.
La sortida de la segona carrera va ser decisiva per al desenvolupament de la mateixa. Just en la primera corba del circuit es van enganxar diversos pilots, entre ells els tres millors de l’anterior prova. Dabad que va ser espectador de luxe de l’incident va saber trobar el lloc per poder superar-los i així iniciar el camí cap al seu segon triomf de la temporada.

Precisament abans de pujar al podi, Dabad comentava d’aquesta manera l’incident de la segona carrera, als pocs metres de rebre el senyal de sortida, he vist com un pilot em passava molt ràpid, la sensació que he tingut ha estat que era impossible que passesin tots i he afluixat deixant més espai der devant. Per sort he trobat un lloc per passar i poder distanciar-me dels meus rivals. Aquesta vegada he pogut fer una prova tranquil·la encara que veia com per darrere tant el meu company d’equip Dalmau com Franco, que en l’incident esmentat van quedar a la cua del grup, volaven cap a les primeres posicions. Dabad se’n va anar satisfet de la seva actuació en el kàrting Sallent encara que és una pista que no es li dóna massa bé, és molt lenta i a més hi ha trossos que l’asfalt està amb molts sots, és físicament molt exigent sobretot per a les mans. El que no m’explico és el que ha passat en els entrenaments oficials, no he pogut repetir els registres del dia anterior i això sens dubte ha condicionat la meva actuació en la primera carrera.

Classificacions:
Entrenaments Oficials: 1.-Oriol Dalmau (ToniKart), 1’06.212 , 2.-Carlos Franco (Alpha), a 00.379 , 3.-Marc Graell (M2), a 00.602 , 4.-Moises Valles ( AVKart), a 00.652 ......7.-Josep M. Dabad (ToniKart), a 00.872.
1a., Carrera: 1.-Oriol Dalmau (ToniKart), 15’36.309 , 2.- Carlos Franco (Alpha), a 0’05.161, 3.- Ferran Cabrera (AV Kart), a 0’06.530 4.-Josep M. Dabad (ToniKart), a 0’09.595 5,- Marc Graell (M2), a 0’10.284.
2a., Carrera: 1.-Josep M. Dabad (ToniKart), 15’42.308 , 2.-Oriol Dalmau (ToniKart), a 0’01.144, 3.-Moises Valles ( AVKart), a 0’09.768 4.-Carlos Franco (Alpha) , a 0’11.786 5,- Adrian Sierra (Intrepid), a 0’14.706 .

Les Copes, Trofeus i Challenges de Catalunya de Kàrting s’acabaran el mes de novembre vinent, els dies 17 i 18 de Novembre, amb la disputa de l’última prova del calendari al circuit de Alcarrás (Lleida)

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF