Bercianos-Aragò buscaran el triomf en el 2000 Viratges.

Alex Bercianos-Adrià Aragó (Peugeot 206 XS) tindran una última oportunitat d’arrodonir amb un triomf l’excel·lent temporada del seu debut en el Volant RACC de Catalunya, en el 47è Ral·li 2000 Viratges que es disputarà dissabte que ve, dia 17, amb la ciutat de Manresa com a nucli central de la prova.

Els membres del Biela Club Manresa han preparat un recorregut exigent per a la 47a., edició del seu rallye. En les dues seccions matinals els trams de velocitat a superar seran Castellfollit-Sant Salvador (7,700 kms.), i Vilaredes (10,500 kms.). Mentre que partir de les 18h15, és a dir tots de nit, les especials a disputar seran Hostal Nou-Torá (14,400 kms) i Aleny (9,800 kms.) . En total 84,800 kms., cronometrats dels prop de 300 que hauran de completar els participants.

Tancar l’any amb una victòria seria fantàstic encara que potser l’objectiu prioritari per a aquesta última prova de l’any és aconseguir la tercera plaça del Volant RACC. Possibilitats de ser segon? La veritat és que n’hi ha, però si mirem les classificacions dels altres ral·lis, els que estem per davant en la provisional són els que hem lluitat pel podi en les carreres, per tant recuperar 10 punts és molt difícil. De totes maneres no sortirem obsessionats amb cap objectiu concret, arriscarem si cal a la part final del rallye si veiem la possibilitat d’aconseguir algun dels resultats esmentats. Aquest és el plantejament amb que es desplaça Bercianos a Manresa per acabar una temporada que ara mateix es pot catalogar d’excel·lent. Les especials que es disputen en les seccions matinals són les que generen dubtes al pilot andorrà, són dos trams nous per a nosaltres en les que només hem realitzat les tres passades permeses en els reconeixements. Sobretot el de Vilaredes, molt molt ràpid, en el que es fan zones amb cinquena a fons, és on podem perdre alguns segons degut a la possible falta de confiança en alguna d’aquestes zones tan ràpides.
Hem d’evitar les sortides de carretera, això implicaria començar la temporada que ve en números vermells i per tant condicionar un any en el qual hem de posar en pràctica tot el que hem après en el nostre debut.


El 2000 Viratges 2007 té previst el seu inici en ple centre de Manresa a les 9h30 de dissabte que ve. A partir de les 22h22 els equips que hagin superat la prova arribaran al podi situat al passeig Pere III de la localitat esmentada per celebrar la tradicional cerimònia de lliurament de premis.

Classificació provisional del Volant RACC-Trofeu Peugeot.
1. Marc Jiménez, 121 punts. 2. Raül Barrionuevo, 92 p. 3. Àlex Bercianos, 82 p. 4. David Sayós, 80 p. 5. Jordi Vicens, 60 p.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF