A Cantàbria, Vinyes-Mercader sortiran a pel triomf.

Amb aquesta mentalitat, Joan Vinyes – Jordi Mercader al volant del Citroën C2 S1600 preparat per Piedrafita Sport, disputaran el pròxim cap de setmana (dies 18 i 19) el 29 Rallye Cantàbria-Infinita, tercera prova del calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2007. L’equip Auto Laca Competición està convençut que la primera visita d’aquest any del nacional espanyol de l’especialitat al nord d’Espanya ha de ser el punt d’inflexió en la seva trajectòria per tal d’aconseguir un lloc entre els millors al final del campionat.

El pilot andorrà fonamenta el seu optimisme precisament en les referències del Rallye de les Canàries, en igualtat de condicions vam estar a prop dels primers, a més la competició es va desenvolupar en especials en les que la diferència de potència entre les mecàniques era determinant. Crec que l’oportunitat de mostrar tot el nostre potencial passa per competir en especials tècniques, sense grans acceleracions, ... En fi més o menys, com el recorregut per on es desenvolupa el Cantàbria 2007?, els trams cronometrats d’aquest rallye els conec bé i m’agraden molt, l’asfalt és molt lliscant i a més s’embruta bastant amb el pas dels cotxes amb el que les segones passades són delicades. Les carreteres són estretes i si que reuneixen en general les característiques esmentades abans.

Els organitzadors de l’esdeveniment, C.D. Peñucas, han dissenyat un recorregut de 5 trams de velocitat que es disputen dues vegades cadascun. Concretament són : Lloreda-Selaya (19,57 kms.), San Pedro del Romeral (20,25 kms.), i Toranzo-Cotillo (10,09) es repetiran en les dues seccions matinals. En la continuació Puentenansa-Riclones (18,01 kms.), i Bielva-Hortigal (13,84 kms.), seran els obstacles a superar abans de donar per acabat el Cantàbria-Infinita 2007.

Si el recorregut és molt semblant al d’anteriors edicions, el que no ha canviat gens ni mica són la resta d’escenaris que conformen l’estructura de l’organització de la prova. El parc d’assistència seguirà ubicat en les instal·lacions del Mercat Nacional de Ganados de Torrelavega, el podi de sortida i parc tancat en l’Av. Stadium en el Sardinero, les verificacions administratives i tècniques es faran al centre Comercial Valle Real, mentre que durant la disputa de la prova la base de la prova estarà al palau de Festivals de la capital càntabra.
Com a novetat més rellevant cal esmentar el canvi del shakedown, aquesta vegada es disputarà a la carretera CA-334, un tram de gairebé 3 kms., entre Zurita i Torrelavega.

El moment de la veritat del Rallye Cantàbria 2007 arribarà a les 8h00 de dissabte (dia 19) moment en el qual es donarà la sortida al primer participant des del podi esmentat. L’arribada dels participants al parc tancat final està prevista a partir de les 21h40.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF