Josep M. Dabad es manté al podi a Alcarràs.

A la cita d’Alcarràs (Lleida), última de les Copes, Trofeus i Challenges de Catalunya de Kàrting, Josep M. Dabad (Toni Kart) ha mantingut la regularitat que ha demostrat a la segona part de la present temporada i ha completat les dues carreres disputades al podi. Concretament el pilot andorrà ha aconseguit la segona i tercera posició respectivament de la categoria Parilla X30, en unes proves que ha dominat de manera clara el seu company d’equip Oriol Dalmau.

En els entrenaments lliures, Dabad es va limitar ha agafar el ritme en una pista que supera per poc el quilòmetre, es més aviat ràpida i en la que es disputaven proves del català de kàrting per primera vegada. El pilot andorrà va aconseguir, a més, registres que a priori van fer pensar que a les competicions oficials estaria entre els millors.
I així va ser, a la mànega d’entrenaments oficials, va marcar el tercer millor temps a tan sols 5 mil·lèsimes de la segona plaça i a 3 dècimes del seu company d’equip, Oriol Dalmau que va assolir el millor registre.
La lluita entre Dabad i Valles va centrar bona part de l’atenció dels presents a Alcarràs a la primera carrera, l’andorrà va sortir dubitatiu i es va veure superat pel pilot local Carlos Franco que es va situar en segon lloc darrere de Dalmau. Com dèiem Dabad i Valles van mantenir la seva particular lluita fins al final per la tercera plaça del podi.
La sortida de la segona carrera no va ser gens favorable per als interessos de Dabad que va veure que es posava el semàfor en verd quan creia que faltava una volta de formació, va quedar despenjat a la cinquena plaça. En aquesta ocasió el seu ritme li va permetre recuperar fins a la segona posició just darrere de Dalmau que d’aquesta manera va aconseguir el doblet al circuit lleidatà.

Estic satisfet de com s’han desenvolupat les proves en aquesta pista en la que solament havia pogut entrenar un dia. En la primera carrera m’ha costat agafar el ritme i al final m’han faltat voltes per lluitar per la segona posició. En general sóc conscient que tinc que iniciar les curses de manera més agressiva, és una cosa que tinc que millorar. De totes maneres en la segona prova la reacció ha estat immediata i he pogut recuperar les posicions perdudes a la sortida. Aquest era el balanç que feia Dabad després de pujar per segona vegada al podi d’Alcarràs. En referència a la temporada es mostrava molt conforme amb la part final de l’any, i també de l’inici, però a partir del tercer meeting les coses es van començar a torçar i van aparèixer molts dubtes sobre el que s’estava fent malament. Per sort amb el canvi d’equip aquests dubtes es van dissipar i encara que queda molt treball per fer i en aquests moments no se que faré , cal esperar a les modificacions que s’anuncien en les categories i calendaris, sóc molt optimista amb vista a la temporada que ve.

Classificacions:
Entrenaments Oficials:
1.-Oriol Dalmau (ToniKart), 0’46.690 , 2.-Moises Valles ( AVKart), a 00.257 , 3.-Josep M. Dabad (ToniKart), a 00.262 , 4.-Carlos Franco (Alpha), a 00.2795,- Ignacio Calero (VK-M2), a 0’00.901.
1a., Carrera: 1.-Oriol Dalmau (ToniKart), 14’08.651 , 2.- Carlos Franco (Alpha), a 0’02.746, 3.- Josep M. Dabad (ToniKart), a 0’05.383 4.-Moises Valles ( AVKart), a 0’05.684, 5,- Ignacio Calero (VK-M2), a 0’17.649.
2a., Carrera: 1.-Oriol Dalmau (ToniKart), 14’10.397 , 2.-Josep M. Dabad (ToniKart), a 0’01.637, 3.-Moises Valles ( AVKart), a 0’04.426 4.-Carlos Franco (Alpha) , a 0’04.967 5,- Miguel Martinez (FA), a 0’18.107.
Challenge X30.
1.-Oriol Dalmau, 477 punts, 2.-Moises Valles, 446 p., 3.-Carlos Franco, 416 p., 4.-Josep M. Dabad, 407 p., 5.-Ignacio Calero, 316 p.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF