L’objectiu de l’equip Auto Laca a Vigo segueix sent la victòria.

Sense pràcticament temps de recuperar-se de l’esforç fet a Cantàbria, l’equip Auto Laca Competició afronta la primera visita a Galícia de la temporada amb la mentalitat de seguir amb la trajectòria ascendent de les últimes proves. Concretament la cita és a Vigo (dies 2 i 3 de juny) per disputar una de les proves amb més història del calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt, el Rallye Rías Baixas – Redcom.
Joan Vinyes-Jordi Mercader (Citroën C2 S1600) han iniciat el desplaçament a terres gallegues convençuts que l’oportunitat de pujar a l’esglaó més alt del podi ha d’arribar i no escatimaran esforços perquè això succeeixi a Vigo. Per aconseguir el seu objectiu, comptaran amb el suport de l’experiència dels tècnics de Piedrafita Sport.

Vinyes afronta el Rias 2007 amb la moral enfortida després de la seva actuació a Cantàbria, m’hagués agradat estar més amunt en la classificació i crec que això és possible per poc que ens afavoreixi la climatologia i el traçat de les especials. Seguirem posant tot de la nostra part per estar entre els millors al final de la prova. Guanyar? A priori no descarto res, sobre el terreny decidirem l’estratègia a seguir. Les especials de la prova gallega són pràcticament les habituals i per tant el pilot andorrà les coneix bé, les conec bé i en elles he tingut tota mena d’experiències. En els reconeixements veurem quin és l’estat actual de les carreteres i... de les cunetes. La humitat en algunes zones al matí, la brutícia de l’asfalt en les segones passades, evitar les punxades, la climatologia... són algunes de les dificultats més habituals. Ens aplicarem al màxim al fer les notes, però... si una mica de sort sempre va bé en el Rias encara més.

Les especials esmentades són les següents: As Neves (14,35 kms.), La Hermida (18,92 kms.), Maceira (16,72 kms), Mondariz (24,05 kms) i Ponteareas (18,23 kms.). Les dues primeres es disputaran en les dues seccions inicials del rallye, mentre que Maceira tan sol es correrà en a 1a., secció. Les dues restants configuraran el recorregut de les dues seccions que els participants hauran de superar a partir de les 15h29. El recorregut total de la prova és de 544,04 kms., dels que 167,82 kms., són de velocitat.
Un any més el Rias Baixas-Redcom tindrà el seu centre d’operacions en les espectaculars instal·lacions de l’Institut Firal de Vigo (IFEVI).
La prova s’iniciarà a les 8h00 de dissabte que ve (dia 2 de juny) amb la sortida del primer participant des del podi ubicat en el IFEVI. L’arribada dels pilots al parc tancat final està prevista a partir de les 21h52 del mateix dia.

Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2007:
1.- Jesús Puras, 28 punts, 2.- Miguel Fuster y Alberto Hevia, 27 p., 4.- Sergio Vallejo 19 p., 5.- Pedro Burgo 18 p., 6.- Josep Basols, 16 p., 7.-Xevi Pons, 10 p., 8.- Sergio Perez y Victor Senra, 9 p., 10.- Armide Martin y Joan Vinyes, 8 p.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF