Vinyes-Mercader segueixen guanyant, aquesta vegada a Figueres..

Quart triomf per a Joan Vinyes-Jordi Mercader (Subaru Impreza 2006) en el Campionat de Catalunya de Ral·lis sobre terra, aquesta vegada l’equip Imex-Laca va dominar de principi a fi el 9è., Rallye de terra ciutat de Figueres, cinquena prova puntuable per al campionat esmentat. Així doncs, per al pilot andorrà segueix la ratxa de victòries en ral·lis de terra, amb el triomf a Figueres comptabilitza cinc de consecutius des del passat mes de juny, dues proves del Campionat d’Espanya, Ourense i Palma del Rio, i tres del català, La Guàrdia, Cervera i l’esmentat de Figueres.
La prova ha estat molt dura per a les mecàniques, dels 40 equips que van prendre la sortida només la meitat van aconseguir arribar la parc tancat final. Cal esmentar que el recorregut constava de dos especials de 13,70kms., i 8,60 kms., respectivament, que els participants van haver de superar tres vegades cadascuna, en total 66,90 kms., de velocitat.

En la prova empordanesa, Vinyes-Mercader no es van deixar sorprendre en cap moment pels seus rivals, van ser els més ràpids a totes l’especials i van aconseguir un triomf clar que els situa a un pas del títol català de ral·lis de terra.

Al final de la prova el pilot de Imex-Laca estava molt satisfet del triomf aconseguit, i sobretot del ritme que hem mantingut en carrera. Ha estat un excel·lent entrenament pensant en la cita doble de Madrid del Campionat d’Espanya en la que ens jugarem bona part de les nostres aspiracions al títol espanyol. Així doncs, per a Vinyes la prova no ha estat fàcil malgrat de les diferències en la classificació, el recorregut molt traïdor, no et podies despistar, una lleugera badada et podia deixar fora de carrera i per tant en alguns punts calia sacrificar temps per assegurar la traçada.

Classificació final del 9è., Ral·li de terra Ciutat de Figueres:
1.-Vinyes-Mercader (Subaru Impreza) 58’42”, 2.-Pou-Muñoz (Mitsubishi EVO IX) a 3’35”, 3.-Auradell-Auradell (Subaru Impreza) a 5’25”, 4.- Serrat-Jimenez (Citroën Saxo 1.6) a 6’12”, 5.-Nualart-Sensat (Seat Ibiza 2.0 GTI) a 6’30”.

Abans de la cita esmentada, Vinyes-Mercader hauran de canviar de xip el pròxim fi de setmana en el que tornaran a disputar un Rallye del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt, concretament el 55 Rallye Costa-Brava, última prova del calendari d’asfalt del Campionat d’Espanya.