L’equip Auto-Laca viatja a Ourense amb bones sensacions.

Potser perquè Vinyes-Mercader van saldar amb un triomf, fa més o menys un mes, la seva visita a Ourense en la cita de Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra, o perquè el podi va estar molt a prop a Vigo, el cas és que l’equip Auto Laca afronta el 40 Rallye Ourense, prova que aquest any tanca la primera part de la temporada del nacional espanyol de ral·lis d’asfalt, amb uns plus d’optimisme.
Per a Vinyes-Mercader l’objectiu serà el de sempre, mantenir-se a prop de les posicions punteres i aprofitar qualsevol relliscada dels equips que ara mateix gaudeixen de mecàniques més potents.

El pilot andorrà coneix bé les especials que es disputen en la segona cita gallega del 2007 sobre asfalt i no té dubtes de quines seran les principals dificultats que tindrà que superar, els trams cronometrats són molt semblants als del Rias, és a dir transcorren per carreteres molt estretes, l’asfalt en moltes zones és molt gastat pel que patina molt, trams molt bruts en les segones passades, ... En un altre ordre de coses cal destacar les altes temperatures que habitualment hem de suportar tant els pilots com les mecàniques, que moltes vegades han estat motiu d’abandonaments. Així doncs Vinyes veient les coincidències que hi ha entre el Rias i Ourense veu possibilitats de pujar a un podi en el que ja va estar en el 2005, a Vigo la tercera posició se’ns va escapar per molt poc, esperem poder aconseguir-ho aquí a Ourense. Del que si estic segur és que seguirem lluitant al màxim per fer realitat el nostre objectiu.

El recorregut que han preparat els membres de la Escuderia Ourense per a la 40a., edició de la seva prova segueix el mateix guió d’altres edicions. En total seran 5 les especials que hauran de reconèixer els equips, Toén-Castrelo (23,27 kms.), Meló-Avió (17,84 kms.), Pena-Corneira (6,66 kms.), Cañon do Sil (22,66 kms.) i San Pedro de Rocas (28,50), totes elles es disputaran dues vegades cadascuna, la tres primeres en les dues seccions matinals i les dues restants en les que tancaran el rallye. En total són 580,61 els quilòmetres que hauran de superar els equips participants dels quals 198,10 kms., seran de velocitat.

La cerimònia de sortida del 40 Rallye Ourense es farà al podi situat en la Plaça Bispo Cesáreo a les 20h30 de divendres que ve (dia 22).
L’inici de la prova està previst a les 8h00 de dissabte (dia 23) des de la zona d’assistència situada en el Polígon San Ciprian. A partir de les 22h00 del mateix dia està prevista l’arribada dels participants que hagin superat la prova al podi esmentat, per situar el seu vehicle al parc tancat final.

Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2007:
1.- Alberto Hevia, 42 punts, 2.- Miguel Fuster, 39 p., 3.- Jesus Puras y Pedro Burgo, 28 p., 5.- Josep Basols, 22 p., 6.- Sergio Vallejo , 19 p., 7.- Joan Vinyes, 12 p.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF