Vinyes-Mercader abandonen el 40 Ral·li d’Ourense.

Una lleu sortida de carretera en la segona passada per Toen-Castrelo, quarta especial de la prova va obligar a l’equip Auto Laca Competición a abandonar el Ral·li d’Ourense 2007, cinquena prova puntuable per al Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt de la present temporada. En el moment de deixar el Rallye, Vinyes-Mercader (Citroën C2 S1600) estaven situats en la segona plaça de la classificació provisional a 5” del líder que en aquells moments era l’equip Hevia-Ramos al volant d’un Fiat Gran Punt S2000.

El pilot andorrà va començar la segona prova gallega del campionat amb força, va fer una primera secció espectacular situant-se en els tres primers trams cronometrats a la segona plaça, molt a prop de Fuster-Medina en els dos primers, concretament a 6” i 1” respectivament, i d’Hevia-Ramos en el tercer (a 6”). En la continuació Vinyes va veure truncada la seva participació a Ourense al patir la sortida esmentada en la que es va trencar un trapezi davanter i l’abandonament va ser obligat.

En un corba lenta de la meitat de l’especial que sortia de Toen hem entrat massa ràpid, al corregir la trajectòria hem copejat lleument en un petit marge de terra, el just per trencar el trapezi de la roda davantera dreta i haver de deixar la prova. L’incident ens va passar en una zona molt estreta i per tant la badada no va tenir solució possible ... Aquest era el relat que feia Vinyes de l’incident mentre els tècnics de Piedrafita Sport reparaven el C2 a la mateixa especial. Fins aquell moment el rallye s’havia desenvolupat de manera impecable per a l’equip Auto Laca, potser el que em fa sentir pitjor és que estava gaudint pilotant el C2 en un rallye que ha quedat demostrat que era molt complicat, hem anat molt ràpid des de l’inici però no hem patit ni un ensurt i el primer contratemps que hem tingut ha estat en un lloc en el que era impossible rectificar, en fi hem de recórrer al tòpic que són les carreres però la veritat és que l’esforç de tot l’equip no ha servit de res ...

Amb la prova de la Escuderia Ourense finalitza la primera part de la temporada o el que és el mateix comencen dos mesos que el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt està de vacances. El retrobament serà una altra vegada a Galícia, per ser exactes en El Ferrol l’últim cap de setmana d’Agost.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF