Vinyes-Mercader guanyen el català de Ral·lis de terra.

Malgrat abandonar després de la segona especial en el 15è-. Rallye de terra Ciutat de Tàrrega, Joan Vinyes-Jordi Mercader (Subaru Impreza) s’han proclamat vencedors del Campionat de Catalunya de Ral·lis sobre terra.

Els problemes van aparèixer en els primers compassos de la prova, el trencament d’un manguito (tub d’aigua) va fer pujar de manera anormal la temperatura del motor en el primer tram cronometrat. Van prendre la decisió d’abandonar, després de completar a ritme molt lent la segona especial, per evitar mals irreparables en la mecànica del seu Subaru. En aquests moments tot semblava perdut, però els problemes del seu rival directe en la provisonal (Miquel Pou) en la continuació, van donar de manera matemàtica el títol a Vinyes-Mercader.

M’hagués agradat guanyar el títol competint però no ha estat possible. Forçar la mecànica del Subaru crec que no hagués servit de res, estic segur que no haguéssim acabat el rallye i la mecànica del Subaru hagués quedat molt tocada. De totes maneres la sort va canviar de manera dràstica a favor del pilot andorrà en poc temps, encara que sigui un tòpic, és molt cert que les carreres cal acabar-les, a l’inici tot semblava estar al nostre favor, després la cosa va donar un gir en contra i ... en aquesta ocasió hem aconseguit el campionat que al final és la cosa més important.

Així doncs les primeres posicions del Campionat de Catalunya de Ral·lis sobre terra no han patit cap variació, Vinyes és el nou campió amb 1280 punts, seguit de Miquel Pou amb 1200.

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF