Llovera. “Millorar serà difícil però cal intentar-ho”.
El pilot andorrà repetirà a la terra al volant d’un Fiat Stilo.

Albert Llovera serà un dels protagonistes de la categoria de 2RM en el Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2007. Llovera al final de la temporada passada va estar entre els tres millors de la seva categoria, després de pujar tres vegades al podi i, sobretot, mantenir una gran regularitat que sol es va trencar en l’última prova per cansament de la seva mecànica, així doncs el llistó està molt alt però el pilot andorrà està disposat a superar-se a si mateix i estar entre els capdavanters a tots els ral·lis.

De totes maneres Llovera és conscient que el campionat es presenta complicat, segons els rumors que corren sembla que tant el nivell com el nombre de pilots serà mes alt aquesta temporada, de totes maneres crec que després de la prova de Guijuelo ens podrem marcar objectius mes concrets després de veure com evolucionen aquests pilots dels que no tenim referències. Parlant de l’equip del pilot andorrà cal destacar diversos canvis tant en l’habitacle del Fiat Stilo Abarth 2.0 com el parc d’assistència, definitivament a la meva dreta en el Stilo tindré a Diego Vallejo i de la part tècnica del vehicle es farà càrrec PCR Competició amb Pep Codinach al front. Són canvis importants però tots ens coneixem molt bé, amb Diego ja vam competir l’any passat a Ecija-Palma del Rio, i els tècnics de PCR sempre han estat amb mi en les proves del mundial que hem corregut amb el Mitsubishi.
A destacar també que avui mateix Albert Llovera té previst efectuar les primeres proves amb el Fiat Stilo, la veritat és que anem una mica justos de temps amb vista a la primera prova del campionat, ha costat potser més del previst tancar el pressupost. Així doncs intentarem competir a Guijuelo en les mateixes condicions tècniques de l’any passat i amb la tranquil·litat que tenir cobertes les necessitats econòmiques previstes. Com anècdota cal recordar que a Guijuelo va ser on Albert Llovera va aconseguir, l’any passat, pujar al podi per primera vegada en el Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra.

De moment del calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2007 solament es coneix que la primera prova es disputarà a l’esmentada localitat de Guijuelo (Salamanca), es disputarà els dies 10 i 11 de Març. De la resta de proves tan sols hi han les dates, són les següents:: 13,14 i 15 d’Abril, prova doble, 4-5 de Maig, 15-16 de Juny, 14-15 de setembre, 28-29 del mateix mes i 26-27 d’Octubre

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF