Albert Llovera repeteix podi en Guijuelo.

Albert Llovera, aquesta vegada amb Diego Vallejo, ha aconseguit un podi molt treballat en el II Rallye de terra de Guijuelo en la categoria de 2 rodes Motrius. El pilot andorrà ha aconseguit el tercer lloc en la classificació final després de marcar un espectacular scratch en la penúltima cronometrada de la prova amb la qual s’ha iniciat el Campionat d’Espanya de Ral·lis de l’especialitat 2007. El triomf absolut de les 2RM va ser per al Peugeot 206 RC pilotat per Ojeda-Barrabés, que van tenir com a rival però directe a Domnigo-Garduño (Peugeot 206).

Llovera-Vallejo van començar amb problemes en el seu Fiat Stilo Abarth 2.0, les tres primeres cronometrades les vam fer sense el compte revolucions i amb problemes de suspensions. El temps perdut va ser important a causa que no tènia una referència per canviar de velocitats. Vam poder arreglar el problema i a partir de la quarta especial va començar nostra remuntada. El pilot andorrà va trobar el ritme apropiat i va anar millorant posicions en la classificació de la seva categoria, quan només faltava l’últim bucle veia possible el podi però estava clar que no seria fàcil, aquesta temporada la competència a augmentat. Hem arribat a les dues últimes especials molt a prop de Sevilla i hem decidit prémer per si de cas es presentava l’ocasió estar allà. Les coses ha sortit bé i hem pujat al podi per segona vegada consecutiva en la Plaza Mayor de Guijuelo.
L’inici de temporada ha estat molt bo però Llovera no es conforma, la nostra idea era estar en aquesta primera prova al mateix nivell que la temporada passada, crec que ho hem aconseguit fins i tot que ho hem superat. A partir d’ara amb els tècnics de PCR Competició ens posarem a treballar per seguir millorant, no hi ha dubte que l’objectiu és pujar al calaix però alt del podi i tal com vam dir millorar en el campionat, alguna cosa que ara mateix veig però factible.

Classificació final de l’II Rallye de terra de Guijuelo 2RM :

1.-Garcia Ojeda-Barrabés (Peugeot 206 RC) 45’36.8 , 2.-Domingo-Garduño (Peugeot 206) a 1’00.9 , 3.-Llovera-Vallejo (Fiat Stilo Abarth 2.0) a 1’26.3 , 4.-Sevilla-Ferrero (Peugeot 206 GTI) a 1’27.8 , 5.-Rueda-Rozada (Ford Fiesta ST) a 3’07.3

La segona prova del calendari de l’espanyol de terra es disputarà els dies 13, 14 i 115 d’Abril, de moment l’escenari no està confirmat .

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF