Vinyes-Mercader afronten molt motivats el Costa Brava 2007.

Amb la disputa del 55 Rallye Costa-Brava, es donarà per acabat el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2007. Joan Vinyes-Jordi Mercader, al volant del Citroën C2 S1600 de l’equip Auto-Laca Competició, estarà al podi de sortida dissabte que ve (dia 20) amb l’objectiu d’aprofitar l’última ocasió per ocupar una posició al podi, en una prova puntuable per al campionat esmentat.

El pilot d’Auto-Laca, amb la moral reforçada després dels últims triomfs en ral·lis de terra, no es rendeix i esgotarà totes les possibilitats per estar al podi al volant del C2, hem estat diverses vegades a punt d’aconseguir-ho, però per un motiu o un altre se’ns ha escapat la possibilitat. En el Costa Brava sortirem amb el mateix objectiu i esperem tenir en aquesta ocasió la mica de sort necessària per estar al podi de Lloret. Nosaltres posarem tot de la nostra part. Sembla que el recorregut pot donar-li un cop de mà al pilot andorrà, sobre tot en les especials en baixada en les que la potència dels cotxes no és tan decisiva. Un altre factor que pot canviar el desenvolupament de la prova és la climatologia... en fi som conscients que no serà fàcil però tancar el campionat d’asfalt amb un podi seria la millor recompensa per a un equip que ho ha donat tot en cada carrera.

El recorregut del Costa Brava 2007 té un total de 171,03 kms., de velocitat, amb especials molt conegudes tant per als pilots com per als aficionats. Al matí es disputaran Espinelves-St. Hilari (23,03 kms), St. Hilari-Osor (13,22 kms) i Tossa-St. Grau (22,44 kms), aquest s’haurà de superar dues vegades. En les seccions de la tarda l’escenari no canvia encara que el sentit serà invers en el cas d’Osor-Sant Hilari (13,22 kms), i St. Hilari-La Cantina (24,79 kms) a més s’inclou en el bucle Coll de Ravell (6,94 kms). Els participants passaran dues vegades per cadascuna d’aquestes tres especials.

La cerimònia de sortida del 55 Rallye Costa Brava es farà a les 20h30 del proper divendres (dia 19) al podi situat al passeig Marítim de Lloret de Mar.
L’inici del rallye està previst a les 7h00 de dissabte (dia 20) mentre que l’arribada dels equips que hagin superat la prova es portarà a terme a partir de les 22h05 del mateix dissabte al podi del Passeig Marítim.

Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2007:

1.-Alberto Hevia, 69 punts, 2.- Miguel Fuster, 66 p., 3.- Sergio Vallejo, 56 p., 5.- Josep Basols, 50 p., ......10.- Joan Vinyes, 17 p.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF